Dobrý den, prosím o radu. Ráda bych videochuvicky, které bych mohla použít když spí syn na zahradě v kočárku. Na zahradě nemám WiFi ani data a ani připojení k zásuvce. Děkuji za typy a rady.
@allenka94 https://www.datart.cz/Elektronicka-chuva-BAYBY-...
Ani jedna jednotka nemusí být v zásuvce.. Pouze se nabije.
@allenka94 tu chuvicku co ti poslala
@xnikax1 jsme měli, taky jsem davala (parkrat) do kočárku, ale vzhledem k tomu, ze pobirala i zvuky okolo, tak se neustala zapinala a takže ve finale, kdybych seděla vedle kocaru, tak to vyjde nastejno. Ale myslim, ze ti to budou delat venku vsechny chuvicky. Jinak k té chuvicce, my s ni moc spokojený nebyli, kratky dosah, ve větším domě jsme nemeli šanci. A pak vím, ze jsme ještě něco řešili, zebje špatná, ale už ti přesně neřeknu co uz je to 5 let zpět , ale vím, ze negativa prevysovala nad pozitivy
@ajja87 a já jsem s ní spokojená, mám ji 6 let a už jede na druhém dítěti, dosáhne mi na zahradu, po celém domě, do sklepa, na dovolené taky nikdy nebyl problém,dál bych stejně od mimina nešla. S těma zvukama venku je to jasný, jako když projede auto, zasteka pes, tak se sepne každá chůva. Dá se tam nastavit i citlivost, když se dá na nejmíň, tak to ty okolní zvuky tolik nesnima.
@xnikax1 vidis no, ja ji taky nemela na to, abych se vzdalovala nekam dal, samozřejmě na zahrade mi dosahla, ale treba u našich ve velkem dome a segry, která má taky velky dum a nejsou to zadny starý domy z trustymi zdi apod. mi prostě špatně chytala signal. Treba to byl jen vadny kus, ale my s ni teda moc spkojeny nebyli. Ale taky jsme to sni vydrželi.
@allenka94 jo ten obraz byl fakt děsný, segra ma nejakou na T ted presne nevim a má obraz nádherný, ale bohuzel tu jednu stanici ma prostě do zásuvky. Vím, ze jsme pak litovali, ze jsme ji poridili, ale uz jsme nechteli utracet za jinou, tak jsme si tak nejak zvykli, ale dneska uz bych taky vybirala jinak, a vzala bych normálně do zasuvky a pripadne resila tou powerbankou
@allenka94 tip na chuvicky nemám, ale řešila jsem to powerbankou 😊 místo zásuvky brala štávu z powerbanky a je to 😂