Jaké máte zkušenosti s číslováním velikostí dupaček a celkově miminovského oblečení? Já měla nějaké oblečení z eshopů, tam velikosti moc neodpovídali, ale řekla jsem si že to bude tím že jsou to eshopy. Ale tuhle jsme koupili dupačky pro malou v obchoďáku, velikost psali pro děti do 3 měsíců. Malé je jedenáct týdnů, a byli jí už malé. Tak OK, koupili jsme větší (podle cedulky pro děti 3-6 měsíců. Jenže jsem jí to navlékla a je jí to akorát, takže do měsíce budem muset koupit zas větší. Jsem z toho číslování zmatená...
@klokanka31 spíš je to jako u dospělých, různé obchody, různé velikosti. Pro malou vybírám oblečení osobně, abych viděla materiál i délku
@klokanka31 nejlépe metr do kapsy a měřit. Každá značka má svoje velikosti a střihy a jinak sedí. Moje malá nosí teď bodyčka 68 ale tepláčky a leginky 62, takže tak 😘
@mona91 Ty dupačky byly právě z tesca 😥 no budu kupovat asi vždycky větší... ☺
Obecně je Lidl, Lindex, HM, Next větší než Pepco, Reserved, Tesco (a další teď nevím) 🙂
Lidl a kik je na ty miminka větší, na staršího už ale velikosti sedí. Tesco, HM má velikosti odpovídající věku. V Pepcu nenakupujeme neosvědčil se.
@klokanka31 ze začátku ty děti hrozne rostou ale klid zastaví se to. Já co mám zkusenosti lidl oblečení je větší, pepco sedi nebo trochu menší, kik sedi, HM jak co overaly mi přijdou menší (kamaradce zádě větší) trika sedi, CaA a tesco sedi hezky, lindex vydrží dlouho (kalhoty do 3 mesicu nosil do 5meticu) primark menší. Chce to vykoumat kamarádky holka měla třeba hrozne dlouhy trup, můj syn byl zase úplně v tabulkách velikosti a nosil většinu věci ještě dyl než bylo uvedeno.