ahoj,nemohly byste mi prosím poradit,kde mám prodat oblečení po holce? dala jsem si práci a nafotila a vystavila na vinted
https://www.vinted.cz/member/921506-klarushaa
ale nic se neprodává. mám to drahé? nebo jak mám sestavit sety abych zaujala? jak uspesně prodáváte vy oblečeni po dětech? děkuji
pár korun z prodeje by se mi hodilo, nechci to jen tak hodit do kontejneru na oblečení nebo na charitu
Smazala bych info o tom, že věci nevypadají dobře, protože nejsou vyžehlené. Buď to vyžehlím, nebo na to neupozorňuju. Na kvalitu zboží to vliv nemá a zbytečně to upozorní na "nedostatek".
Darovali jsme vse do Klokanku.Zatim 0-12 mesicu a bylo toho 5 tech nejvetsich vakuovych pytlu.A vse neskutecne zachovalé a spousta veci i nenosenych.Pri tom obrovském mnozstvi to ani neslo stihnout.A byli rádi.Nemame nervy to vse nafotit a dat na bazarek, byla by to neskutecna prace.A v darovani budem pokračovat i s dalsim oblečením. Mame dobry pocit, ze se veci budou hodit.Ake chapu, ze kazdy takto nemuze, kazda koruna se hodi
já prodávám na marketplace a stejně tak i kupuju.
@ahyt ja jsem ted samozivitelka a kazda koruna se mi hodi. taky mi nikdo nic neda zadarmo. ale stoji to opravdu hodne casu vse nafotit a nandat na internet. a pak domluva s lidmi a jejich jednani je hrozny, jak jsem zjistila. takze mozna to tak dopadne ze taky daruji nekam. dekuji
@klarushas jj ono pokud nejste nijak náročná, tak na marketplace se dá sehnat i levně, já třeba koupila oblečení na holčičku komplet body, dupajdy, halenky, trika, overaly ... paní se to nechtělo fotit tak tašku prodávala za 250 třeba. používáme na doma a mám třeba pár pěkných kousku na návštěvy, dr apod Když si vezmu kolik věcí vyloženě malá prosrala a zůstali tam fleky, tak mi ani nijak nevadí, že oblečení kupuji zalevno 🙂Jinak já třeba kupuji , když někdo prodavá komplety po celé tašce
Musíte chvíli vydržet, drahé mi to nepřijde. Můžete zkusit nasdilet takhle odkaz do různých skupinek a on se někdo chytne.