Ahoj maminky,takový dotaz? Co děláte s hadříky na děti,které jsou jim už malé a nedaří se vám je prodat? Už se mi to tu hromadí a nevím co s nimi 🤷♀️
Davam pestounum.
Budu darovat do kojenaku/detskeho domova, novorozenecke obleceni nabidnu porodnici.
Daruju za odvoz. :D
Většinou balík dám za pakatel nebo za odvoz, popř odnesu do kontysu s oblečením
Neco putuje do skladku pro pestouny, neco do kontiku charity
Dávám do kontejneru pro klokanky.
Dávám buď na FC Darujeme věci pěstounům a nebo jsem odvážela do domova pro matky v tísni.
Pokud nemaji v okoli maminky v nouzi zajem ani dětské domovy/nemocnice atd.. Tak dam bud ke kontejneru a nebo do toho na obleceni. Nemam nafukovaci byt, takze se toho chci zbavit co nejdriv
Daruji kolegynim, kamaradkam. To horsi vyhazuji
Ja jeste z tech horsich kusu ( flekate, derave) siju na panenky nebo nastriham na hadriky a pouzivam v domacnosti a nebo vymyslim nejake tvoreni pro deti.
Nejdriv rozdam po kamaradkach, co maji mladsi deti, zbytek hezkych veci davam do mistniho azyloveho domu pro matky s detmi, vse ostatni, ale neznicene, davam do toho kontejneru na textil. Z nekterych znicenych bavlnenych tricek apod. nastriham hadry. 😉
Dávám do charity
Kontejner na textil. U nás ve městě máme tři organizace, které mají kontejnery. Většinou jsou dobře dostupné. Bývají i v menších obcích. Třeba Diakonie Broumov: http://www.diakoniebroumov.cz/cs/sbirkova-cinno...
Dávám do vakuovych pytlů s popisem,jaká velikost tam je a mám v kumbale. Užije brzy neteř a co bude ještě k tomu mi zas vrátí,plánujeme druhé
Za 1 -ty nej kousky prodavam na mistnim fb (musim rict, ze to jde, treba 5 ks tricek za stovku apod.), 2.kdyz mi to dlouho na prodeji stoji, tak bud daruji kamaradce ci kolegyni, nebo nabidnu zadarmo na zero waste fb mistni skupine, kdyz se mi nechce, dam to do pytle a hodim do kontejneru na hadry. Spinave si nechavam jako hadry.
Mám v plánu dávat na swap za nějaké ovoce a tak. V nejhorším dám na charitu, ale to asi obrečím. Sama kupuju často na bazárku za směšné peníze, případně za poštu, a jsou to krásné věci. Vždyť ta děcka to často nosí jen krátce a těch hadříků máme všechny spousty, tak se to neonosí.
Děkuji za názory 😊 pižamka daruji dětské nemocnici v Brně a zbytek někam,kde budu vědět,že je to ověřené a potřebné 😊👍
Daruju tehotnym pribuznym. Nebo to vymenuju za domaci marmelady, med, susenky detem apod.