Prosím o doporučení nějakého učícího hrnku nebo prostě ty věci na piti k prikrmum. Který se vám fakt osvědčil. Do teď jsem dávala po lžičce vodu, ale už ji dobře a dost tak by to chtěl jinej nástroj 🙂 už totiž nechce moc dokojovat po prikrmu. Díky moc.
@alice180 zkusila bych dvakrat, trikrat jestli ti nebude pit normalne z normalni sklenicky. Nekdy to funguje. A v lete se pripadne "nehody" snesou. Samozrejne muze se vylejt, ale zas clovek nemusi resit opatlanej plastovej netekouci hrnek, ze se blbe meje a pata znacka zase tece atd. Takze nekde si clovek nervy pridela, ale jinde zas usetri.
@malytlustyhroch jo tak polití je mi jedno stejně ne doma jen v plene. Můžu zkusit díky.
@alice180 moji dva nejradsi od cca 6-9m pili z meho obrovskeho keramickeho hrnku, ale na to jsem moc casto nemela nervy, tak jsme jim lili vodu do sklenicek na panaky.
@alice180 malá měla buď magic cup od NUK, je to jak když pijete ze skleničky (akorát musíte cucnout, což by neměl být u Nikča, které se kojí, či pije z láhve problém), akorát se nepoleje, když to na sebe vyklopí, což bylo pro nás velké plus. Nebo všelijaké, od slámky (se moc neuchytila) přes různé hrníčky s cucatkem a od roku pije jen ze sportovní láhve
Měli jsme doma učící hrnek 360°, značku už nevím. Ale moc se neuchytil. Spíš pak u nás frčela sportovní push-pull láhev z DM nebo obyčejný plastový kelímek.
https://www.nejbaby.cz/p/univerzalni-sada-na-pi...