Teplé kalhoty. Doporučíte nějaký e-shop?

michaela666
11. říj 2021

Holky hledám teplejší kalhoty pro malou vhodné na zimu. Vypadá to, že chodit ještě nebude, takže procházky snad zvládneme v kočáru s fusakem. V kombinéze/oteplovákách by se upekla.
Doporučíte nějaký e-shop, kde bych mohla sehnat něco o trochu teplejšího než manchestráky?

Pozn. Nich chlupatého prosím 😃

dashyyy
11. říj 2021

Unuo ❤

nat
11. říj 2021

@michaela666 zkuste nejakou svadlenu a nechte ušít softky kalhoty mame takto na letosek ušité 3 ks ,malý se taky jeste nechystá chodit a jsou psradni 🙂

michaela666
autor
11. říj 2021

@nat Děkuju, zkusím najít někoho poblíž.

aspie83
11. říj 2021

@michaela666 taky se přidávám k Unuo 😉
Jinak do kočárku jsem dávala v zimě do fusaku staršímu i fleesove overaly z Lidlu a na to třeba vestu nebo bundu 😉

viki999
11. říj 2021

@nat soft gate jsou dobre pro hybajici se dítě, ovšem při sezeni v kočárku bez fusaku mu bude zima, ve fusaku se zase zpoti…

Ja osobně bych teda dala silnější tepláky (pocesane)..

leniczka23
11. říj 2021

Jednoznačně softshell zimní tedy podšitý fleecem.

michaela666
autor
11. říj 2021

Holky děkuji, vždycky jsem si říkala jak to ty maminky hrotí a na podzim je už všechno vyprodané. Když teď vidím, že eshopy hromadu věcí nemají, začínám chápat. 😃😃

nat
11. říj 2021

@viki999 no a vidite a my mame nechodici a mamr je 🙂Nejsou podsite a do fusaku super ..

me_druhe_ja
11. říj 2021

Hlasuju pro softky. 🙂 Teď jsem nakoupila oběma dětem. 😀 mají je podšité fleesem, takže zateplené. Ani jedno ještě nechodí, starší leze po hřišti a venku na zemi, mladší teprve začíná. Pokud je chladněji, obleču pod ně punčochy/legíny/tepláky a zima fakt není. Ani pro jedno dítě nemám fusak. Max deku, pokud spí. Nechala jsem teda sit od kamarádky. Ale na fleru najdeš spoustu lidí, co šije. Mají oba i soft capky. Pak mají soft kombinézy z Lidlu, ty jsou super. A až bude zima, mám ušité soft kombinézy podšité beránkem, takže v tom fakt zima nebude ani ve sněhu. 🙂 Mrkni na Eli design na FB. 🙂

me_druhe_ja
11. říj 2021

@viki999 Tak já předpokládám, že paní už nemá úplný miminko do půl roku, tam jsou softky zbytečný, ale že bude mít něco mezi 6-15m, co ještě nechodí, ale už leze, sedí, takže chce být třeba i na houpačce, klouzačce nebo prostě venku. 🙂 Ne jen furt drepet v kočáře. 😀

michaela666
autor
11. říj 2021

@me_druhe_ja Malá nesnese být přikrytá dekou, i ve spánku to ze sebe hned skope. 😀 Takže proto ten fusak.

me_druhe_ja
11. říj 2021

@michaela666 tak mě ty děti v kočárku skoro nespi. Starší vůbec, mladší občas. Když je prikryju ve spánku, tak to nevadí. Jinak starší se v postýlce taky odkopává, zásadně spí NA peřině a ne POD peřinou. 😀 a mladsi už začíná taky. 😀 jinak já právě ten fusak na ty větší nechci, jak už lezou a sedí, tak abych je mohla vyndat na hřišti a nebylo jim zima. Což je z fusakem blbý: buď je obleču málo, aby se ve fusaku nepotily, a pak je jim venku zima, nebo je obleču víc, takže venku dobrý, ale ve fusaku vedro. U nás, kde žijeme, naštěstí nikdy nemrzne a není sníh třeba, mivame tak 5-10C, ale déšť a vichr. Nicméně fusak jsem měla pro obě jen pro mimina.

felixfelicis
11. říj 2021

Pro dítě, které jsem venku z kočárku nevyndavala, jsem měla svetrovinove kalhoty, případně jsem dala pod to punčocháče. To vypadá i slušně, když jsem pak šla někam do kavárny nebo prostě do civilizace. Pro dítě, které budu vyndavat někde na hřišti, určitě softky, na podzim s fleece, v zimě pod to puncochace/leginy a do mrazu s berankem. Já bych se teda fusaku nevzdavala, když oblecu tak, aby se v tom mohli hýbat, při delším sezeni v kočárku by byla zima. Mám tenký podzimní s nánožníkem i pro chodící děti.

viki999
11. říj 2021

@nat ja ze softu siju synovi i sobě a prostě za sebe to nedoporucuju, nic vic, nic min ;)

blondynka400
11. říj 2021

@michaela666 co třeba toto:https://www.pidilidi.cz/kalhoty-sportovni-divci-podsite.... Ale dají se od různých značek koupit třeba i ve Sportissimu a pod.

leilinka1234
11. říj 2021

Zkuste si nechat ušít softky s beránkem 🙂

michaela666
autor
11. říj 2021

@blondynka400 Dcera má velikost 68, takže moc nepočítám že bych ve sportu sehnala, ale díky. 🙂

blondynka400
11. říj 2021

@michaela666 aha tak to mi uniklo, že má takto malou velikost. Každopádně těch podšitych kalhot bývalo vždy hodně. I třeba Lidl, kik a tyto levné obchody. Za mne určitě lepší varianta než nějaké legíny nevo punčochy pod

nat
11. říj 2021

@viki999 no přesně,kazdy to ma ji ale ,treba co neni pro Vas nemusi vadit druhym,proto kazdy napise sve 🙂

mamikry
11. říj 2021

@michaela666 Pokud chcete softshellky, tak za me nejlepsi sije Dupeto. Zkusili jsme vic znacek, ale tyhle vyhraly.

ekou
11. říj 2021

@michaela666 když malá byla na podzim ve fusaku (jako nechodec), tak měla jen tepláky a více vrstev v horní části (svetr a bundičku). V zimě pak dostala do fusaku manšestráky a při nízkých teplotách ještě deku + zimní bundu. Softshell kalhoty bych dala až chodci 🙂.

michaela666
autor
11. říj 2021

@ekou Manšestráky mám dvoje, ale říkám si jestli do těch chladnějších dní budou stačit. Měla jsi je nějak podšité?

ekou
11. říj 2021

@michaela666 mansestraky byly podsite tenkou bavlnenou latkou. Pokud mas nepodsite, tak bych to resila leginkami popr puncochy. Tak male dite rychle roste a muze se ti stat, ze v unoru budes muset koupit nove kalhoty. A kdyz bylo chladneji deka to jisti, pri velkych minusech radeji zustat doma :D
Fusak pokud je teply, tak hodne izoluje

denski24
11. říj 2021

@michaela666 nechte ušít softky podšité fleesem. Byla jsem spokojená se softkama z facebookové stránky Vyrobeniny.cz, teď nově jsem objednávala od paní Šijeme nejen pro naše miminka a pecka i cenově!!

zuza_l
12. říj 2021

Ja mam teda skvele kalhoty po male. S laclem,zateplene..vel.6-12mesicu..kdyztak muzu poslat foto do sz..

michaela666
autor
12. říj 2021

@zuza_l Děkuju, mám objednané dvoje softky to by mělo stačit.