Holky hledám teplejší kalhoty pro malou vhodné na zimu. Vypadá to, že chodit ještě nebude, takže procházky snad zvládneme v kočáru s fusakem. V kombinéze/oteplovákách by se upekla.
Doporučíte nějaký e-shop, kde bych mohla sehnat něco o trochu teplejšího než manchestráky?
Pozn. Nich chlupatého prosím 😃
@michaela666 zkuste nejakou svadlenu a nechte ušít softky kalhoty mame takto na letosek ušité 3 ks ,malý se taky jeste nechystá chodit a jsou psradni 🙂
@nat Děkuju, zkusím najít někoho poblíž.
@michaela666 taky se přidávám k Unuo 😉
Jinak do kočárku jsem dávala v zimě do fusaku staršímu i fleesove overaly z Lidlu a na to třeba vestu nebo bundu 😉
Jednoznačně softshell zimní tedy podšitý fleecem.
Holky děkuji, vždycky jsem si říkala jak to ty maminky hrotí a na podzim je už všechno vyprodané. Když teď vidím, že eshopy hromadu věcí nemají, začínám chápat. 😃😃
Hlasuju pro softky. 🙂 Teď jsem nakoupila oběma dětem. 😀 mají je podšité fleesem, takže zateplené. Ani jedno ještě nechodí, starší leze po hřišti a venku na zemi, mladší teprve začíná. Pokud je chladněji, obleču pod ně punčochy/legíny/tepláky a zima fakt není. Ani pro jedno dítě nemám fusak. Max deku, pokud spí. Nechala jsem teda sit od kamarádky. Ale na fleru najdeš spoustu lidí, co šije. Mají oba i soft capky. Pak mají soft kombinézy z Lidlu, ty jsou super. A až bude zima, mám ušité soft kombinézy podšité beránkem, takže v tom fakt zima nebude ani ve sněhu. 🙂 Mrkni na Eli design na FB. 🙂
@viki999 Tak já předpokládám, že paní už nemá úplný miminko do půl roku, tam jsou softky zbytečný, ale že bude mít něco mezi 6-15m, co ještě nechodí, ale už leze, sedí, takže chce být třeba i na houpačce, klouzačce nebo prostě venku. 🙂 Ne jen furt drepet v kočáře. 😀
@me_druhe_ja Malá nesnese být přikrytá dekou, i ve spánku to ze sebe hned skope. 😀 Takže proto ten fusak.
@michaela666 tak mě ty děti v kočárku skoro nespi. Starší vůbec, mladší občas. Když je prikryju ve spánku, tak to nevadí. Jinak starší se v postýlce taky odkopává, zásadně spí NA peřině a ne POD peřinou. 😀 a mladsi už začíná taky. 😀 jinak já právě ten fusak na ty větší nechci, jak už lezou a sedí, tak abych je mohla vyndat na hřišti a nebylo jim zima. Což je z fusakem blbý: buď je obleču málo, aby se ve fusaku nepotily, a pak je jim venku zima, nebo je obleču víc, takže venku dobrý, ale ve fusaku vedro. U nás, kde žijeme, naštěstí nikdy nemrzne a není sníh třeba, mivame tak 5-10C, ale déšť a vichr. Nicméně fusak jsem měla pro obě jen pro mimina.
Pro dítě, které jsem venku z kočárku nevyndavala, jsem měla svetrovinove kalhoty, případně jsem dala pod to punčocháče. To vypadá i slušně, když jsem pak šla někam do kavárny nebo prostě do civilizace. Pro dítě, které budu vyndavat někde na hřišti, určitě softky, na podzim s fleece, v zimě pod to puncochace/leginy a do mrazu s berankem. Já bych se teda fusaku nevzdavala, když oblecu tak, aby se v tom mohli hýbat, při delším sezeni v kočárku by byla zima. Mám tenký podzimní s nánožníkem i pro chodící děti.
@michaela666 co třeba toto:https://www.pidilidi.cz/kalhoty-sportovni-divci-podsite.... Ale dají se od různých značek koupit třeba i ve Sportissimu a pod.
Zkuste si nechat ušít softky s beránkem 🙂
@blondynka400 Dcera má velikost 68, takže moc nepočítám že bych ve sportu sehnala, ale díky. 🙂
@michaela666 aha tak to mi uniklo, že má takto malou velikost. Každopádně těch podšitych kalhot bývalo vždy hodně. I třeba Lidl, kik a tyto levné obchody. Za mne určitě lepší varianta než nějaké legíny nevo punčochy pod
@michaela666 Pokud chcete softshellky, tak za me nejlepsi sije Dupeto. Zkusili jsme vic znacek, ale tyhle vyhraly.
@michaela666 když malá byla na podzim ve fusaku (jako nechodec), tak měla jen tepláky a více vrstev v horní části (svetr a bundičku). V zimě pak dostala do fusaku manšestráky a při nízkých teplotách ještě deku + zimní bundu. Softshell kalhoty bych dala až chodci 🙂.
@ekou Manšestráky mám dvoje, ale říkám si jestli do těch chladnějších dní budou stačit. Měla jsi je nějak podšité?
@michaela666 mansestraky byly podsite tenkou bavlnenou latkou. Pokud mas nepodsite, tak bych to resila leginkami popr puncochy. Tak male dite rychle roste a muze se ti stat, ze v unoru budes muset koupit nove kalhoty. A kdyz bylo chladneji deka to jisti, pri velkych minusech radeji zustat doma :D
Fusak pokud je teply, tak hodne izoluje
@michaela666 nechte ušít softky podšité fleesem. Byla jsem spokojená se softkama z facebookové stránky Vyrobeniny.cz, teď nově jsem objednávala od paní Šijeme nejen pro naše miminka a pecka i cenově!!
Ja mam teda skvele kalhoty po male. S laclem,zateplene..vel.6-12mesicu..kdyztak muzu poslat foto do sz..
@zuza_l Děkuju, mám objednané dvoje softky to by mělo stačit.
Unuo ❤