Sedačka Hamax Siesta. Dámy kdo ji používáte?

vero987nika
14. čer 2022

Může mě prosím někdo uklidnit a povyprávět jak jste si na tu sedačku zvykli? Když vidím jak se to houpe a nemá to pod sebou žádné jištění tak mne jímá hrůza 🙈 mám k těmto věcem trochu horší důvěru protože mám za sebou děsivou zkušenost s novým kvalitním drahým kočárkem, který se mi s 3 měsíčním synem složil k zemi, doteď nechápu jak se to mohlo stát a tak čekám nějaký podobný problém už skoro u všeho 😩 případně nevíte zda se pod tuto sedačku dá přidat nosič a připevnit sedačku také k němu? Jednu kratší jízdu už jsme zkusili a malému se to moc líbilo takže se tam začal ještě houpat sám, což mi klidu moc nepřidalo 🙈😅

tahejhula
14. čer 2022

Zvykla jsem si normálně, dítě v ní docela často i usnulo, žádný problém si nevybavuji.

flegicka
14. čer 2022

Používala jsem u obou dětí a naprosto bez problémů i do maximálního zatížení. Vozili jsme je dlouho. Mají to vychytané, když se upraví do polohy na pospávání, tak se posune těžiště blíž k sedlu a nestalo se nikdy nic. Strach je jedna věc, s tím neporadím. Spoleh na tuhle sedačku naprostý.

hezz17
14. čer 2022

Vozime v nem uz druhe dite a zadny problem.

slunea
14. čer 2022

Jezdí s ní manžel, neumím si představit, jak by se měla rozpadnout. Jel s dcerou (asi 2,5 roku) z kopce dolů po lesní turistické cestě nemalou rychlostí, jsem ráda, že jsem u toho nebyla, nebylo mi dobře už jen u vyprávění, každopádně nikomu se nic nestalo a sedačce už vůbec ne.
Připevnění k nosiči je s prominutím blbost, takhle na tom drátě sedačka krásně pruží, když ji připevníš pevně, dítě schytá všechny otřesy.