Sandálky na úzkou nožku. Jakou značku (BF, nebo kompromis) vybrat?

lady742
4. kvě 2022

Dcera má úzkou nožičku v páté a kotníku,jakou značku letních sandálku vybírat,určitě chceme bf nebo kompromis.Ted máme jarní jonapy.dekuji

maki90
4. kvě 2022

@lady742 co zůstat u těch jonapu? Dcera má taky hodně úzkou nohu a jonapy sedí nejlépe... dělají i slim verze.

kvmatonka
4. kvě 2022

@lady742 záleží jak moc úzkou nohu. Ale jinak sandálky Nike sunray protec I (starší verze), Zeazoo, Nohatka. Ale jak píšu, neznám rozměry. A ano Jonapy dělají sandále. ALE prostě z 90 % nejsou bf výrobci schopni pořádně sandále vyrobit. Já to považuji za botu s dírama. V tom se mi děcka vaří. Dcera má užší nohu - normálně nosí Jonapy slim. Ale na léto má právě ty Nike sunray a k tomu letos jsem z nouze vzala Baby bare summer, není to ideální, ale lepší jak nic.

felixfelicis
4. kvě 2022

Nike Sunray Protect jsou uzke a splnuji moje pozadavky na sandale (muzou do vody a pak do pracky 🙂 ), nebo pak ty Jonapy, jestli nevadi boty s dirama.

janulejean
4. kvě 2022

@lady742 V loni měla dcera bobux summit, nic jiného nesedělo. Supr botičky co vydržely vše. Dvera má úzkou nohu, patu, kotník a k tomu nízký nárt. Nechala jsem šít i nohátka, ale vůbec ji nesedly. Letos bych zase chtěla summit, ale zatím to vypadá že je mezi velikostma. Škoda že koel Korkid nemá zatím nějaké sandálky. A ačkoliv to byly takové otevřené tenisky, noha se nepotila a doma stejnak litá bosky.

nick1234
4. kvě 2022

@felixfelicis syn má taky už několikáté rok Nike sunray a taky na ne nedám dopustit, nemusím řešit, když s nema vyběhne do vody, a na úzkou nohu a uzky kotnik sedí krásne 😉

zelenaesmolda
4. kvě 2022

@lady742
taky nosime bf ale uprimne na leto volim sportovnejsi gumove sandaly,detem se dost poti noha a neumim si predstavit,ze by mela dcera v lete kozene sandalky.Navic kdyz guma zmokne tak osprchujes a nechas uschnout,kuze se udrzuje hur.A vetsina BF sandalek jsou prave kozene...

lady742
autor
5. kvě 2022

Děvčata moc všem děkuji,nakonec jsem koupila sandálky v klasické obuvi,nejsou to bf,ale splňují částečně co očekávám od bot