Ahoj,přijde mi šílený to sem psát,ale je mi to divny a tak se chci zeptat jestli se to stalo někomu z vás. V ložnici kde spime s dcerou mám chůvičku,druhou v kuchyni. Jsme s dcerou v obýváku a já v kuchyni(máme spojeny) a dělám jídlo na lince,kde mám tu chůvičku která reaguje na zvuk z loznice. No a z niceho nic se spustila a bylo tam takové sumeni, pak nic,za par vteřin zase a takhle asi 3x. Nechci vyvolávat paniku ale co si myslíte že to muže byt? Nějaká vada? To asi ne co😱🙈😭😂
@adela1399 Nemáte tam duchy?
Může klidně reagovat na hluk z ulice nebo někde v domě. Jestli se bojíš duchů, tak ji raději pokaždé vypínej 🙂
Mě takhle vždycky desilo, když byl syn menší a najednou začal koukat třeba na židli a dělal xichtíky, jako když se ho někdo snaží rozesmát, byla jsem doma sama a skoro utekla na chodbu.:D nicméně je opravdu možný, že to reaguje na to prevalování.🙂
Jenže v tom pokoji nikdo nebyl když se to dělo😂
@klokanka31 To právě nevím…
Je možný že by to reagovalo na zvuk králíka? Že skákal v kleci? Máme ho na předsíni a byly z předsíně do loznice otevřené dveře..to mě taky napadlo
kralik klidne. Nase chuvicka reaguje takto i na letadlo venku.
@adela1399 nevím kde bydlíte, ale my si takhle rušili chuvicky se sousedku. 😀
Máme obyčejnou chůvičky od Avent a snímá mi zvuky větších aut na ulici i přes zavřené okno. Občas když pod námi soused třískne dveřmi nebo je ruch na chodbě. Takže bych to přikládala tomu králíkovi.
Naše chůvička reaguje i na to když déšť bubnuje na okna (máme střešní okna) nebo když lupou trubky od topení 🙂
Moje chuvicka taky reaguje na podnety venku i pres plastove zavrene okno..stekani psa,bourku,nebo presne ty vetsi hlasitejsi auta...taky sem byla prekvapena jak jsou ty chuvicky citlive.
No tak jste mě uklidnily…🙏🏼…máme taky od Aventu. Bydlíme v přízemí se zahrádkou a přímo naproti velkému parkovišti kde parkuji všichni z baráku a vedle přes obývák mám sousedy s miminkem,ale prikladala bych to možná tem autům a nebo kralikovi. Moc Vám Děkujuu😂😂😂už jsem myslela na to nejhorší 🙈jsem straspytel
@adela1399 nevím, na jakém přesně principu to funguje, ale syn má levné dětské vysílačky a sousedi někde asi taky a nedávno jsme chytili jejich hovor
@fifinka2020 A bylo to aspoň zajimavé?😂😂😂
Mohlo to být více věcí, od ruchu z ulice, přes zachycení hluku od sousedů až po králíka nebo duchy 🙂
Já měla velmi citlivou chůvičku od Philipsu a taky chytala i převalení dítěte, nebo hlubší výdech 🙂 takže nějaké zašumění z venku by asi taky vzala.
Kamarádka říkala, že se ji v paneláku rušila chůvička s nějakým jiným přístrojem a neví jakým a to ve vchodě neměli žádné další miminko. Ale ony ty chůvičky můžou mít docela velký rozsah, viz kauza z Kuřimi.
Kdysi jsme s kamarádkou dělaly pokusy s chůvičkami. A na povel se nám zapínaly, byly slyšet i hlasy v povzdálí, jednoduché odpovědi na otázky, zvuky. Takže ano, mohou to být i entity, mají rády jednoduchou elektroniku.
Věříte holky na duchy? Malá(1,5roku) občas tak zvláštně diva a ukazuje a babi porad říká a i se otáčí. Je to zvláštní…už jsem to řešila před par měsíci a pak jsem se na to vykašlala a neřešila to. Akorát teď ta chůvička mě zas trosku do toho dostala…ale věřím že to bude v klidu. Ale setkala jste se s tím nějaká už?🙈
@adela1399 Já na duchy věřím 100% protože jsem už nějakého i viděla. A taky mám pocit jestli naše malá někdy nevidí něco co my nevidíme...🤔
@adela1399 mně takhle začne šumět, když se malý jenom převaluje, ale nedělá u toho jiné zvuky. Vždycky strnu a čekám, jestli se ozve hlásek nebo ne. Dost často to pak přestane s tím, jak zase sám usne, trvá to trvá jen pár vteřin.