Pyžamo dvoudílné vel. 80, možná i menší. Kde sehnat?

tdanca
20. únor 2022

Ahojky, sháním pyžamo pro dceru (před spaním ještě pobíhá bez pleny). Přes den bez plenek, ale na noc ještě má. Problém sehnat, protože co jsem našla, tak se zřejmě vyrábí většinou až od vel. 86.
@ FaF vel. 74 krátké (ale v pase volné, potřeboval by se cca 1cm zúžit), vel. 80 horní díl stejný jako u 74, délka nohavic ok, ale pas ještě o 1,5cm větší.
@@ Pyžamka české výroby, kde jsem našla vel. 80 se po prvním vyprání ještě před nošením srazila, takže horní díl krátký, guma u kalhot naštěstí šla zkrátit.
@@@ HM - 74 horní díl malý, spodní pas absolutně velký - guma širší zašitá s lemem, takže nejde zúžit.
Lindex bývá větší, takže to ani nezkouším.
Reserved, v nabídce bylo jen jedno pyžamo od vel. 86.
Sinsay - měli jsme overal a byl to hadr, takže nechci.
U syna jsem spokojena s Bettymode (Taky je menší štíhlý, ale ne tak extrémně), příp. Lidl, ale tam mají až větší velikosti.
Nějaký tip na značku, kde dělají třeba 80, 86, ale jsou menší? Vím jen o Reserved. Možná i s regulací gumy nejraději, ať si můžu širší zúžit. Hlavně aŤ sedí délka a nemá holé záda, protože triko je jen něco málo pod pupík🙈 A co se nesrazí! Nejlépe vlastní zkušenosti, děkuji.

tdanca
autor
20. únor 2022

Gate od vel. 92.. Zkušenosti s Next?? - Jak sedí ve srovnání třeba s HM?_menší větší, vždy jsmě měli z druhé ruky, tak nevím, jak se srazí/nesrazí - přišlo mi spíše větší..

somalicats
20. únor 2022

@tdanca V-Mart, ceska vyroba, pyzamka maji prodlouzena zada. Delaji od vel. 86, dcera je nosi cca od roka a ctvrt a ta vel.86 je ji akorat.

bertoldina
20. únor 2022

@tdanca Malá pyžama jsem kupovala v C&A. U dcery to řešíme tak, že nosí jako vršek noční košili.

ondul
20. únor 2022

Ja jsem z dvoudilnymi pyzamy ze sinsay nemela nejmensi problem, peru na 40, oproti lidlu jsou mnohem kvalitnejsi, stale stejny tvar, na syna sedi dobre.

janina228
20. únor 2022

@tdanca pyžamka Next, určitě mají od 80-86 a za mě top - pro děti to jsou má nejoblíbenější 🙂. Super materiál, střih. Prostě nej😄

janina228
20. únor 2022

@tdanca jo a velikost - dcera nosí 104-110, pyžamko má 110.

tdanca
autor
20. únor 2022

@somalicats Děkuji, na tyto jsem se taky dívala, ale mají až od vel. 92 :(

tdanca
autor
20. únor 2022

@bertoldina Děkuji za info a jako kalhoty dáváte legíny, tepláky? Nebo co pak děláte s vrchním dílem pyžama? Na doma jako triko, když to neevokuje na první pohled pyžamo?

tdanca
autor
20. únor 2022

@ondul asi jsem natrefila na špatné kusy, bylo to i tričko, byla jsem opravdu zklamaná... a právě jsem si řekla, to už můžu rovnou ten Lidl a ušetřím na poštovném :D

tdanca
autor
20. únor 2022

@janina228 Koukám na ně.. jen mám strach z toho pasu.. synovi tenkrát tepláčky padaly a pak už měl zas krátké nohavice :( Už jsem z toho celá rozčarovaná, jen objednávám a vracím, za poštovné bych už měla na boty :(

janina228
20. únor 2022

@tdanca za sebe můžu říct, že mým dětem sedí hezky 🙂. A krom jiného - ta pyžamka jsou opravdu krásná🙂. Mě u dvojdílných vadí, když se vyhrnují a u těchto se mi to opravdu nestává. Jsem vyzkoušela už značek (levnějších, člověk chce ušetřit🙈) abych ve finále zas skončila u Next 😄

nekiaxy
20. únor 2022

@tdanca v pase na rubove strane prostrihni dirku, pripadne udelej ve svu, a navlikni se zabiracim spendlikem pradelni gumu. Delam u teplaku, pyzam, kratasu.... Usetris si kupu shaneni.

bertoldina
20. únor 2022

@tdanca My vlastne nejake pyzamove kalhoty podedili🤔. Ale asi bych nechala vršek jako domácí tričko. Nebo koupit to samé ve 2 velikostech a zkombinovat a nevyužité větší kalhoty si nechat na pak. A co jen dlouhá noční košile, ta by nestačila?

novamamina
20. únor 2022

Omlouvám se, mě prekvapuje že někdo takto hroti pyžamo 😅. To jsem ještě neslyšela že by někdo dokonce i vracel... Zajímavý

janina228
20. únor 2022

@novamamina a to já to zas chápu 🙈.. sice bych neměla kam vracet, protože většinou kupuji na vinted, ale u nás to hrotily děti - jedna nesnesla vyhrnuté nohavice například a byla schopna se kvůli tomu i v noci vzbudit (samozřejmě s pořádaným křikem 😄).. takže za mě osobně tomu celkem rozumím 🙂

novamamina
20. únor 2022

@janina228 moje dcera od mimina nesnáší kalhoty, takže spí jen v triku. Takže u nás je to Buď noční košile nebo jen triko od pyžama.

zakyna21
20. únor 2022

Sinsay 🙂

janina228
20. únor 2022

@novamamina tak to celkem chápu, že bys pyžamo nehrotila 🙂. Máme na noc docela chladno, u nás zase vůbec nefrčí noční košile 😉

tdanca
autor
4. bře 2022

@novamamina asi máte děti s konfekčními mírami :D buďte ráda ;) a to už tu neřeším kalhoty/tepláky :D to byste se teprve divila. Buď mají velký pas a nebo krátké nohavice. Mám prostě malé hubeňoury.

tdanca
autor
4. bře 2022

@bertoldina Nad tím jsem uvažovala, když jsem koupila HM ve dvou různých vel. a zůstalo by mi nevyužité malé triko pyžamové.. teď zkoušíme MaS ....

tdanca
autor
4. bře 2022

@nekiaxy děkuji za radu, jako neznalá šití... to jde i u kalhot, které mají širokou gumu přišitou v lemu??

nekiaxy
4. bře 2022

@tdanca jasně🙂 navlíkala jsem i do vysokého úpletového pasu u softshellek. Do jakékoliv dvojité látky navlíkneš.