Pytle oblečení a Anglie. Kupujete takto někdo?

danvitka
22. bře 2021

Kde nakupujte, nebo kupovali jste někdy takové ty pytle oblečení? Přemýšlím, že na doma (když se teď nikam nemůže) by to úplně stačilo. Jen nevím kde přesně hledat, našla jsem jen jeden eshop. Holčičí bych věnovala třeba kamarádkám a větší velikosti schovala než malý doroste. Kupujete někdo takto?

hezz17
22. bře 2021

To mi prijde lepsi se zeptat na lokalnim bazaru nez na nejakem eshopu

danvitka
autor
22. bře 2021

@hezz17 já třeba hodně nakupovala Brumla, od maminek na facebooku atd ... Ale už jsem zklamaná, vše mi to přijde jako předprodané mnohem dráž. Některé kousky poznávám z Pepca a jsou i obnošené za 2x takovou cenu 😔

verdos
22. bře 2021

@hezz17 Přesně, nejlépe si najít nějakou maminku až dvě v okolí... Já takhle beru od dvou a zbytek buď ušiju nebo něco dokoupím např. na Vinted. Z čeho kluci odrostou zase nabízím za hubičku dál - minule si tady ode mě jedna maminka brala 2 plné velké tašky oblečení a dala za to 200 Kč a má dvě velikosti oblečení pro syna na nějakou dobu, slušnější kousky i něco jen tak na ven. Nevím, kolik stojí pytel oblečení z Anglie, ale tohle mi přijde lepší a asi to bude i levnější.

mkmkmkmk
22. bře 2021

Dobrý den,
Pak si tedy dejte pozor na anglickeobleceni.eu a dreamhaus.cz
Podle dnešních informací z úřadů z Plzně jsou tyto obchody velice dobře známé a je na ně podáno několik žalob.Jsou taky dobře známí na čoi.Dokonce ič z angliceoblečeni.eu má přerušené provozování živnosti a stále podniká.Což si může každý ověřit na živnostenském úřadě.Dnes jsme na ně podávali trestní oznámení a v brzké době bude i hromadné trestní oznámení podvedených zákazníků.To jen pro info,kdyby jste někdy chtěli nakupovat na těchto stránkách.

danvitka
autor
22. bře 2021

@mkmkmkmk moc děkuji! Taková informace se hodí 🙏👍

missbufy
22. bře 2021

@danvitka proste kdyz neco drazsiho kupujete, platte pouze na dobirku, penize za postovne klidne poslete predem, ale to je max 150Kc

hanyzka11
23. bře 2021

@mkmkmkmk Jo? Tak to ráda slyším. Já se od nich taky před několika lety nechala napálit. Ale byla jsem asi mezi prvními, takže jsem nenašla nikoho dalšího a nechala to tenkrát být.
@danvitka Já jsem brala balíky tak před 6 lety. Kamarádka mi doporučila jednu firmu, co věci dovážela a rozprodávala i jednotlivcům. Měla jsem od nich postupně tak 5 balíků. Bohužel potom skončili a já zkusila výše zmiňovanou stránku, kde jsem akorát přišla o peníze, tak jsem se na to vykašlala. Navíc mi přišlo, že v těch balících bývalo hodně věcí na malušáky, na ty větší už méně. Takže jak děti rostly, už jsem spíš kupovala, co bylo aktuálně třeba. Přebytky jsem prodávala za pár korun, ale pak na to taky nebyl čas a hlavně místo 🙂 Je fakt, že některé věci jsem opravdu měla odložené těch 7 let, než do nich dorostou 😀
Pokud do toho půjdeš, rozhodně bych si připlatila a vzala tu lepší kvalitu. U té dvojkové je toho hodně s fleky a na vyhození.
Podle mě je docela těžké najít maminku, od které dostanu pěkné oblečení za dobrou cenu. Párkrát se mi podařilo, ale stalo se mi i, že jsem byla dost zklamaná stavem věcí. Navíc některé mají fakt přemrštěné ceny i za poničené věci.
Momentálně taky zvažuju, že bych zase balík zkusila někde vzít. Vždycky je to sázka do loterie, co tam bude 🙂 Ale to mě na tom bavilo. A vysoká pořizovací cena? Záleží na úhlu pohledu. Teď jsem kupovala od paní věci na dceru . Jsou krásné, jako nové. Ale nějaká tisícovka na to padla. Za to bych měla třeba 2/3 balíku a věcí 20x tolik 😉

danvitka
autor
24. bře 2021

@hanyzka11 já našla jen stránku "dosekace" ale zatím jsem si o ní nic nezjišťovala. Máš pravdu, někdy je to vážně přemrštěné. Já to beru tak, že v Pepcu mě tričko stojí 50-80,-. A více bych za obnošené triko nedala ani kdyby bylo od Armaniho 😁 to už můžu mít právě to nové. Jinak na té strance dosekace mě vycházelo triko 1.jakost asi na 20,-
Ale je pravda, že velikostí tam bude vícero...