Punčochy Dedoles. Jaká je kvalita? Odpovídají velikostně?

zuzaaaaa
8. lis 2021

Ahoj holky, prosím jaká je kvalita, odpovídají velikostně? případně doporučení na hezké a veselé punčochy? Děkuji

sebinka123
8. lis 2021

@zuzaaaaa objednávala jsem poprvé asi před měsícem. Měla jsem slevový kupón, tak jsem to riskla, protože miluju podzimní motivy. Objednávala jsem dceři dvoje punčocháče. No a přirovnal bych je kvalitou k puncochacum z pepca. Pepco nemám ráda, je to pro mě jen nouzová věc, co se týká oblečení. Punčocháče jsem si netroufla dát ani do sušičky. Ještě neprane je měla dcera na sobě, už teda chodí. A hned plné zmolku. A velikost bych řekla, že sedí ta menší. Takže dcera nosí 86. Objednávala jsem velikost 86, 92. A popravdě budu ráda, když je bude ještě měsíc nosit. Určitě vemte o číslo větší větší než obvykle nosíte.
Četla jsem před objednávkou recenze, byly z poslední doby dost negativní a bohužel jim musím dát za pravdu. Vzhledově před nošením krásné. Toť kladů vše.

kiluau
8. lis 2021

@zuzaaaaa nevím jak punčochy, ale kvalita ponožek je tam opravdu katastrofální. Všechny páry byly do 3 měsíců nepoužitelné (děravé). Určitě bych nic jiného neobjednala. Kdyby to byl jeden pár, ale všech osm??

kamik1983
8. lis 2021

@zuzaaaaa Z Dedoles mám legíny, kalhotky a ponožky. Legíny jsem prala 3x, tak ještě vypadají dobře. kalhotky po dvou vypráních se dceři roztrhly, ale tak jako, že letí oko. Mě po druhém praní hodně vybledly. Ponožky děti mají rády, dokonce tak, že když je po třech měsících prošlapaly, tak jsem je štupovala. Dejme tomu, že byly nošeny 3 měsíce, 1 den v týdnu, poté vyprány. Tak 12 nošení vydrží, poté se rozervou tak, že kouká celá pata

cherie24
8. lis 2021

@zuzaaaaa my toho máme docela dost - já ponožky a legíny a dcerka dvoje punčocháče a jedny ponožky. Moje mamka tam objednává taky. Normálně v tom chodím a všechno i dávám do sušičky a stále to drží. Peru na 40 a sušičku to taky dává. Kupuju tam teda, když jsou výprodeje nebo akce, za plnou cenu bych to nekupovala. Co se týče děr nemůžu soudit. My máme doma dlažbu, která nám žere ponožky ve velkém. Vyhazuju děravé ponožky dedoles i normální.

nikolite
8. lis 2021

pomožky mi teda zatím drží perfekně všechny kvalita je dobrá . Zato legíny podle mě nejsou nic moc co se týče kvality. Punčochy neporadím. Jinak teď mají 50% slevu s kodem FB50

cherie24
8. lis 2021

@nikolite legíny jsou takový čínský produkt. Já je koupila ve slevě a ještě se slevovým kódem k nějakému svátku. Takže za tu cenu bych ani extra kvalitu neočekávala ... Ale vypadají hezky, barvu drží, v sušičce se nerozpadly a nikde se netrhají. To se nedá někdy říct ani o legínách za litr ze sportu. 🙂

@sebinka123 jinak pro mě u dětských punčoch je důležité, aby uvnitř nekousaly, což tyhle splňují. Ale dávám jí je jen k šatičkám. Běžně je nenosí. Jedny máme i společné, ona punčochy a já podkolenky. Chodily jsme takhle na podzim sladěné. 😁

srnii
8. lis 2021

Mě by spíš zajímalo na jaké postavy tam dělají oblečení. Největší podprsenka velikost 2xl mi na mé 85d sedí tak, že vše 'teče" ven, nevím co dělají ženy s větším poprsím. Dál nadkolenky vel. XL nepřetáhnu málem přes kolena a to mám nohy i v těhotenství hubené.

leninka800
26. lis 2021

Ahoj. Za mě už bych nekoupila. Punčochy spíš o číslo menší, hned měli žmolky a materiál umělý :/ Ale jsem spokojená s punčochama z Tchiba. Tam naopak zase jsou větší, ale to mi nevadí.