První dětské botičky. Jakou značky doporučíte?

nika110818
16. čer 2022

Ahoj. 😊 prosim, jakou znacku prvnich boticek by jste doporucili? Dekuji.

jjasmina
16. čer 2022

Byli jsme v dětske obuvi, pořádně změřit a vyzkoušet, nakonec nam super sedí zn DD Step

pipi_puncocha
16. čer 2022

Pokud dítě teprve začíná chodit, tak ideální jsou capáčky, za mě kožené od firmy BaBice, mají podlepenou podrážku takovou tenkou plotnou, že se dají používat i venku bez problémů. A pak vyzkoušet v obchodě s odborníkem, co sedne... Syn měl první skutečné body Beda, potom DD Step, ale má hodně širokou nohu, tak to nelze plošně doporučit každému.🙂

majaveja
16. čer 2022

Jeden syn měl Pegres, druhý D.D.Step. Přesně, jak píše @jjasmina, nejlépe vyrazit do obchodu a vyzkoušet, co bude sedět.

elesse
16. čer 2022

Rozhodnout se jesti barefoot nebo ne. Zmerit nohu, vybrat botu podle rozmeru nohy ditete, ktere 2-3 mesice chodi. Za me je dulezita ohebnost a prostor pro prsty. Znacka jakakoli, kterou maji v dobrych obchodech s detskou obuvi

sigyn
16. čer 2022

Ditku sedeli jen DDstepky kvůli širokým prstům a vysokému nártu, tak ani nebylo moc z ceho vybírat..

intonace
16. čer 2022

@pipi_puncocha Měli jsme to úplně stejně první botičky Beda(mám je schované 🙈) a pak DD Step. Záleží na tvaru, šířce nožičky.

emamaira
16. čer 2022

U prvního jsme měli Superfit, teď jsem je zkoušela druhému a ani mu nejdou obout, jak má širší nohu a hlavně vysoký nárt. Takže vyzkoušejte v obchodě s dětskou obuví 🙂

martiniquest
16. čer 2022

Podlepene capaky znacky Babice

me_druhe_ja
16. čer 2022

Každýmu dítěti sedí jiná bota. A taky se musíš rozhodnout, jestli chceš jít cestou BF, kompromis nebo klasika. Takže na takovou otázku neexistuje odpověď. 🙂