Ahoj. 😊 prosim, jakou znacku prvnich boticek by jste doporucili? Dekuji.
Pokud dítě teprve začíná chodit, tak ideální jsou capáčky, za mě kožené od firmy BaBice, mají podlepenou podrážku takovou tenkou plotnou, že se dají používat i venku bez problémů. A pak vyzkoušet v obchodě s odborníkem, co sedne... Syn měl první skutečné body Beda, potom DD Step, ale má hodně širokou nohu, tak to nelze plošně doporučit každému.🙂
Rozhodnout se jesti barefoot nebo ne. Zmerit nohu, vybrat botu podle rozmeru nohy ditete, ktere 2-3 mesice chodi. Za me je dulezita ohebnost a prostor pro prsty. Znacka jakakoli, kterou maji v dobrych obchodech s detskou obuvi
Ditku sedeli jen DDstepky kvůli širokým prstům a vysokému nártu, tak ani nebylo moc z ceho vybírat..
@pipi_puncocha Měli jsme to úplně stejně první botičky Beda(mám je schované 🙈) a pak DD Step. Záleží na tvaru, šířce nožičky.
U prvního jsme měli Superfit, teď jsem je zkoušela druhému a ani mu nejdou obout, jak má širší nohu a hlavně vysoký nárt. Takže vyzkoušejte v obchodě s dětskou obuví 🙂
Podlepene capaky znacky Babice
Každýmu dítěti sedí jiná bota. A taky se musíš rozhodnout, jestli chceš jít cestou BF, kompromis nebo klasika. Takže na takovou otázku neexistuje odpověď. 🙂
Byli jsme v dětske obuvi, pořádně změřit a vyzkoušet, nakonec nam super sedí zn DD Step