Kdo má prosím zkusenosti ze značkou Primigi? Chtěla bych je synovi koupit jako první boticky. Četla jsem na ne samou chválu. Jedna se o barefoot obuv? Děkuji.
Bf urcite nejsou. Jako prvni boty najdes mnohem lepsi znacky.
Ne a nejsou vhodné. Uzka spicka a hlavně tuha podrazka. Mrknete treba na neobuto.cz tam maji i popis tvaru nozicek. A mrknete na nozju sveho ditka, jak ka prsty, jak siroke, jak chodi. Najdete si vboceny palec/halux ap.
@ema93 nejsou barefoot ale my mame uz nekolikate a jsem spokojena☺️ Syn ma vyssi nart a krasne mu sedi☺️
@ema93 a hlavne tedy prvnii botu bych sla nekam zkusit a nechat si poradit☺️
o barefoot obuv se určitě nejedná a první boty musíš určitě vyzkoušet
Primigi ne. Vhodné první botičky musíš hledat podle rozměrů nožky,podle toho,jaký má dítě nárt, tvar prstů atd.A boty nejlíp až tak po 2-3 měsících chůze. Jinak stačí capáčky, zvlášť v létě.
ja doporucuji zajit do spec. obchodu a zkouset a nechat si poradit... clovek toho o znackach muze nacist spoustu, ale pak ve vysledku zjisti, ze diky siroke noze a vysokemu nartu diteti sedne jen DD Step 😀 Do Primigi jsem syna nikdy nedostala😀 Takze takhle to bylo u nas.
Syn má hodně širokou nohu a vysoký nart. Takže mu taky asi jen tak nějaké boty nebudou.
@ema93 primigi barefoot nejsou 😉