Maminky, doporučíte prosím batoh pro takto staré děti? Máme BATOH BOLL SIOUX 15 L TRUERED, ale už mi přijde na dceru malý.
Děkuji.
Nám dnes přišly nové batohy Boll Trapper, 18 l a jsem z nich nadšená. Doteď děti (brzy 7 a 9) měly Boll Roo 12 l, ale ty už jsou malé. Kvalita ale skvělá, máme je několik let a drží, jsou pořád jak nové. Viděla jsem u známých i Boll Falcon a nevypadal špatně. Na mého syna mi však přišel velký. Trapper mu sedí a vypadá prostorně.
neni dlouhy. Koukkni k martinka33 davala jsem ji tam pod zpravu odkazy na obrazky deti s tim batohem. v pohodě si na zadeh utahl i pěti lety syn s max 110 cm výsky
Děkuju. Asi ho stejně vytáhnu po nákupech, aby si vybral sám a hlavně aby mu sedl na záda. Chci mu na dovolenou koupit nový, aby si tam mohl dát co potřebuje.
Jsme věrní značce Boll. Dcera měla od 5 let Boll Roo 12l (ještě předtím ten úplně nejmenší se srnečkou) a teď v 8,5 dostala Boll Falcon 20l. Ona je na svůj věk statná a relativně vysoká, takže je jí dobře. A pokud se k němu bude hezky chovat, tak jí snad už vydrží aspoň do puberty
Moji kluci, 2. a 3. třída, mají batohy z decathlonu 18 l. Velikost je pro ně tak akorát, ale kvalitou se to s boll nedá srovnat. Kdybych jim teď chtěla pořídit nové, šla bych nejspíš do boll falcon.