Ahoj všem, mám 7 měsíční dceru a miluje vodu, hrozně ráda se koupe a čvachtá.. mám toto lehátko do vany viz foto, jenomže z něj už klouže, i přes to, že je tam látkové plena. Potřebuji nějaké dobré, aby mohla v pohodě na něm hajat a nepadala.
Máte nějaký tip prosím?
Děkuji🌸
@petulles můžete mi prosím vložit foto? Mě se ukazuje pouze odkaz na ten e-shop..
Já měla pro syna teď 9 týdnů starého to co máte vy, ale hrozně na něm plakal. Pak jsem pořídila to látkové a bez změny. Nakonec jsem koupila takové pěnové jakoby molitan, jak máte houby na mytí. Je lehce vykrojené a malý je na něm od prvního koupání nezkutecne spokojený. Jsou v několika rozměrech, tak při výběru na to koukat
My vyzkoušeli tři lehátka, nejhorší bylo to plastové (a nejdražší)... Nejlepší bylo to molitanove, jakoby medvídek, co tu dávala luci_ela
Nikdy jsem nepoužívala, obě děti byly rády v náručí a užívaly si ponoření a pohyb ve vodě.
@jako_mala_holka Souhlasím, to plastové bylo nejhorší
@fouskovi starší dcerka měla to klasické látkové ještě po jejím strejdovi( je mu 13 let 🙂) Ale malý se na něm bál stejně jako na tom plastovém. Ne pomáhala ani látková plenka na bříšku, držíme v náručí. Až tohle molitanové nás zachránilo a po měsíci pláče při koupání, si malej to koupání začal konečně užívat
@luci_ela juknu děkuji ♥️
@miana to dělám též, ale až ji umeju. Ráda se čvachtá,kope a hraje si s hračkami 😉
Můj syn se taky rad koulí na strany, ale jak je to látkové, tak se prověsí dolů a do kopce se nepřekulí
@jako_mala_holka já jen přemýšlím aby na malou nebylo malé? 😔 má 68 cm..
Syn v 7 mesicich zadne nema uz 🙂 ze vseho padal
Tohle co máš,je fakt děsný. Dostali jsme ho i s vaničkou a použila jsem jednou. Tvoje holčička už je větší, zkus to pěnové. Látkové taky není špatné, ale kolem 8 měsíce už jsem ho vyřazovala.
Já používala tohle a dlouho a ani potah nepadal, takže za mě top 🙂 https://www.sambaby.com/14132-lehatka-do-vanick... Předtím jsem měla jiný, menší taky látkový a furt se ruloval ten potah.. takže za mě tohle 🙂