Přezůvky do školky - úzká noha. Máte tip?

tahejhula
7. čer 2022

Hezký den, nevíte někdo o přezůvkách vhodných pro úzkou nožku/kotník? Zároveň potřebujeme dobrou podrážku, školka má opravdu hodně starých, kamenných schodů. Děkuji.

felixfelicis
7. čer 2022

U nas nosi hodne deti jako prezuvky sandale z leta - vyuzili byste to, co uz stejne mate doma.

tahejhula
autor
7. čer 2022

@felixfelicis ty on přes léto dodělá, žádné iluze. 😄

jana_zofie
7. čer 2022

Co Befado?

ninanela
7. čer 2022

Superfit,Richter

elsy3
7. čer 2022

Já si nechala ušít na míru od Pavorky z fb. Dcera má také uzkou nohu a kotnik, zároveň ale širší špičku. Pani šíje capacky nebo bačkory s obuvnickou plotnou a špičkou proti okopu. Usije vám je presne podle míry nohy (delka, šířka, kotnik, nart). Jednoduše se nazouvaji, neklouzou a jsou měkké, ohebné, tudíž super při hraní na koberci. Žádná tuhá tvrdá bota, ve které dítě neohne nohu. Ma na výběr z mnoha vzoru, pro kluky i holky. Cena byla kolem 400 i s dopravou, takže srovnatelné s klasickými prezuvkami z obuvi. Muzu jen doporučit, dcera je miluje.

tahejhula
autor
7. čer 2022

@elsy3 a není problém se smekáním? Já mám trochu strach, aby nespadl z těch schodů, když se skupinově poženou dolu...

emamaira
7. čer 2022

Určitě Superfit, máme už několikáté a super.

lovemusicsun
7. čer 2022

Ciciban

elsy3
7. čer 2022

@tahejhula Dcera nikdy nespadla, nestěžovala si, že by ji klouzaly. Ale těžko říct, ve školce žádné strmé schody nemají, jsou v přízemí. A běhat po schodech by je učitelky určitě nenechaly, aby se nestal úraz. Zalezi, jaký syn je. Dcera je hodně opatrná a nikde splasene sama nelita 🙂 zkuste zajít do obuvi a uvidíte, co mu sedne a kouknete se i na podrážky.. Tyhle jsou super i na doma případně