Ahoj,
zalíbila se mi na bazaru komoda s přebalovacím pultem, bohužel někdo byl rychlejší. Máte některá stejnou? Kde jste kupovaly? Prošla jsem internet i bazárky, ale nic se mi velikostně nezamlouvalo. Mám poměrně omezený prostor v bytě a zvlášť přebalovací pult a prostorná komoda se mi nevejdou.
Budu ráda i za typ na něco v podobném stylu.
@zelenaesmolda nekomu vyhovuje, nekomu ne. Mne treba po porodu dost bolely kycle, takze klekat 8-10x denne na zem kvuli prebaleni bych asi obrecela...
@michaela666 ja koupila jen pult asi za 200 a manzel mi ho pridelal na starsi komodu, nechtelo se mi utracet za neco, co pouziju pul roku. Myslim, e prodavaj i komody, ktere lze pak po sunda i pultu pouzivat normalne. Nebo koupit hlubokou komodu a na ni pult polozit (pokud by byla komoda hluboka jako pult), pripadne prichytit vzadu, po sundani by to nebylo videt. Klasicke prebalovaci komody jsou podle me bud strasne drahe nebo strasne smejdy 😆
@zuzita15
aha,tak ja s tim zadny problem nemela,naopak bych se bala prebalovat na prebalovaku 🙂
@zelenaesmolda čekám první dítě a pořád si říkám, že by to mohlo být minimálně ze začátku pohodlné. Možná to taky nakonec dopadne tak jako u tebe.
@zuzita15 tuhle variantu asi nakonec stejně udělám. Asi jsem moc vybíravá, ale takové ty klasické komody se 3 šuplíky nebo šuplík a dvířka mi přijdou pro mě k ničemu, musela bych mít ještě skříň navíc. Máme relativně malý byt a do našich skříní by se oblečení pro mrně časem nevešlo.
@michaela666 Na tu přebalovací komodu se ti dítě vejde stejně jen omezenou dobu - co přebalovsg na posteli a koupit si pořádnou pratelnou nepropustnou podložku? Raději bych si dala skříň na oblečení a další věci pro mrně, když máte málo úložného místa.
@marti89 To dost zalezi na diteti si myslim. Nase mala ma skoro 15 mesicu a stale prebaluju na prebalovaku, nikde jinde. 😁 Pokud se snazim ji prebalit jinde, tak zdrha. Takhle ji dam do ruky knizku a v klidu prebalim.
@michaela666 Ja mam klasickou Malm komodu z Ikeii a na ni privrtany prebalovaci pult, ktery mi manzel vyrobil. Pak se akorat sunda a zustane komoda.
Mam uplne obycejny prebalovak z Ikey a jsem s nim maximalne spokojena. Leze na nej jeste i nas ctyrletak, kdyz ho oblikame do pyzama, strihane nehty a podobne. Kup neco levneho a jednoducheho. Fakt neni potreba mit prebalovak metr na metr (prehanane receno) a splni svuj ucel. Ale prebalovak urcite ano. Jako predstava, ze prebaluju pokadeneho kojence nekde na zemi nebo na posteli, pak ho zvedam a nesu do koupelny umyt...fakt ne
Je možné, že ji nemůžeš najít, protože to možná není vyloženě přebalovací komoda, ale klasická komoda s přidělaným přebalovacím pultem 🙂
@makovice88 Nu byť byl syn nedonošenec, tak v roce se tam už nevešel, byl to divoch a spíš by se zranil pádem dolů, přeci jen postel máme ze 2 stran ohraničenou a je velká, takže to bylo úplně o něčem jiném..
@michaela666 já jsem měla pevnou přebalovací podložku, kterou jsem si dávala na postýlku. Přebalovat na posteli nebo na zemi by mi nevyhovovalo. Přebalovala jsem takhle 7 měsíců, pak prcek stál a to jsem ho na prebalováku už neudržela, takže jsem prebalovalave stoje.
Děkuju za typy a rady holky 🙂
Také se mi obojí nevešlo. Mám komodu a na postýlce dřevěný přebalovací pult s podložkou. Pult lze snadno sundat a nandat. To oceňuji teď, když si malá v postýlce stoupá, tak aby nenarážela hlavou. Tenhle přebalovací pult lze dát i na obyčejnou komodu. Jsem za pultík ráda, měla jsem i na první. Samozřejmě můžeš převalovat na posteli nebo na zemi, ale tohle je hrozně pohodlné, žádné ohýbání, všechno při ruce....
@michaela666
za me je prebalovak zbytecny,prebalovala jsem na zemi,tam aspon nema dite kde spadnout.