Ahoj, máte některá zkušenost s pratelnými vložkami do podprsenky a př. s kterými? Mám strašnou spotřebu těch jednorázových a už to leze do peněz... Ale zas mi vyhovují, že lepí a nikam se nešoupou, jen ohrnu podprdu a kojím a nikam nevypadnou. Což u látkových nebude. Musím je mít i v noci, jinak mám pod sebou i pod mimčem úplný mokro. Díky
@elesse
dal by se pouzit perlan?
@milu_ji Ahoj, používala jsem krátce bambusové vložky do podprsenky a byla jsem spokojená.
Pokud je chceš vyzkoušet a nechce se Ti do nich investovat, nabízím Ti za kód k zásilkovně ty mé viz foto 😉
Pokud by jsi nechtěla, tak případně to přenechám někomu dalšímu pokud bude zájem 🙂
Jedna z nejlepsich veci, za mne. Znacku nevim, ale kombinovala jsem bambus/flis a s PUL vrstvou. Protekly obcas po krajich v obsiti jenom takove trojuhelnikove, ale co to bylo za znacku uz nevim. V kazdem pripade mi i ty vyhovovaly vic nez jednorazove.
Bambusové z Ali mě neskutečně vyhovovali 👍 jsou tvarované a po půl roce každodenního praní jako nové
nejlepší, které jsem měla byly od petit lulu, ale ani Avent nebyly špatné. jednorázové jsem vůbec nepoužívala, látkové skoro tři roky, byla jsem moc spokojená.
@zelenaesmolda myslim, ze dal. To jsem ale nezkousela
Ano používala jsem a opravdu jsem byla spokojená. Mám je schované i do dalšího kojení. A že mi mléko opravdu teklo. Měla jsem bambusové.
Mela jsem nejake bambusove od ceske znacky. Skvely vynalez.
Doporučuji s PUL vrstvou, aby neprotekla. Měla jsem u obou dětí a budu mít i u třetího. Je to velká úspora. Kupovala jsem na Fler, pak od Breberky.
Mně vyhovovaly od značky Bobánek.
Kupovala jsem rovnou s nákupem látkových plen. V podprsence se mi nijak neposunovaly, jsou velké. A na bolavé bradavky mi byly mnohem příjemnější než jednorázové, navíc lépe větrají. Teď už je nepotřebuji, některé používám místo vatových tamponků a některé místo intimky.
Moc všem děkuji za sdílení zkušenosti, nějaké teda vyberu a zkusím 🙂
@petuliiik01 děkuji za nabídku, já se však ještě porozhlédnu na trhu jaké varianty se vyrábí a v jedné takové firmě mám známou, tak případně vezmu tam 🙂 klidně nabídněte ostatním dámám 🙂❤️
Porad nad nimi premyslim, ale minule jsem ven nosila jednoraz, ze se da nalepit, a doma rozstrihanou bambusovou plenku. Ucel to splnilo, tak asi budu pokracovat