Zdravím, chtěla jsem se vás zeptat, kde jste kupovali dětskou postýlku. Včera jsem se byla podívat v IKEA a nic dle mé představy, i když jedna by se mi tam možná líbila. Chtěla bych postýlku s posuvnou boční částí, abych mohla přebalovat přímo v postýlce. Věděl by někdo o nějaké takové? Pochlubte se vaší postýlkou, jaká vyhovuje vám. Děkuji
Kdyz byli kluci malicka miminka, mela jsem nahore na postylce prebalovaci pultik a kdyz trosku odrostli a o pult by se bouchali do hlavicky, prebalovala jsem klasicky v koupelne 😉
Ono prebalovani v postylce je i celkem neprakticke...jednak je to nizko, bude ti to docela nepohodlné. A potom, kdyz uz sebou mimco vic mrska a ma v plince nalozeno, casto se stava, ze se umaze i neco okolo, mimco tam sahne ruckou nebo moji kluci meli talent na to, tam vzdy hodit paty driv, nez jsem plinu stihla smotat a dat z dosahu 😁 a nechtelo by se mi pirad prevlekat umazanou postylku. A podlozka pod mimcem opravdu nemusi stacit, aby to neschytalo i okoli 😉
Tot ma zkusenost...
@lusi004 jasne, je to jen na tobe, ja jen dala osobni zkusenost ze zivota 😊
Mela jsem postylky dve, jednu klasickou pevnou v obyvaku a potom tu se stahovacim bokem v loznici. Tam jsem tuto funkci vyuzila hlavne az kdyz byli kluci trosku vetsi, cca kolem toho 4-5 mesice, kdy uz nahore nebyl ten prebalovak a kluci se v noci budili, protoze jim rostly zoubky, nebo hledali dudlik... Tak jsme mela bocnici stazenou a postylku prirazenou k posteli, abych nemusela v noci vstavat, ale jen jsem natahla ruku do postylky a spali jsme dal 😉
@lusi004 Vytáhla jsem postýlku po sobě, obrousili jsme okousané části a je ještě v pohodě. Zvítězila praktičnost než novota, ještě jsme do ní přidělali několik dírek na patra, jak jsme postupně dávali dolů ležení. A podařilo se mi podobnou sehnat přes bazárek i ke tchýni (ta si koupila novou s pevným roštem dole, chtěla mi ji původně vnutit - a jak za tu z druhý ruky byla ráda, že se nemusí ohýbat). Přebalovala jsem na vysoký posteli s pratelnou přebalovací podložkou.
Kdybych si ji měla teď kupovat znovu, koukala jsem na 2 postýlky:
Dětská postýlka - Scarlett Kamila - (borovice) - bílá - 120 x 60 cm
Dětská postýlka Trama TRANSFORMER White (podobnou jsem viděla i v Ikee, dala se zvětšovat přidáním prostředního dílu a tím byla pokrytá i první dětská postel)
Chtěla jsem taky posuvnou bočnici, ale co jsem viděla v obchodech, tak se mi nikde nic nelíbilo. Nakonec jsem měla z Ikei: https://www.ikea.com/cz/cs/p/stuva-stuva-malad-...
Má jen 2 polohy, ale manžel ji upravil, že jde na 3 (vyvrtal tam jen 4 díry).
Měla jsem pevnou přebalovací podložku, kterou jsem dávala na postýlku.
Nakonec mi ani nevadilo, že tam posuvná bočnice není. Syn postýlku používal asi do dvou let.
@lusi004 mám po sobě, dělaná na míru truhláře, je vysoká, nemusím se shybat, lehká, na noc ji dávám ke své posteli, jen jsem ji obrousila a natrela, aby nám sla do interiéru.
Prebalovak mám na komode, v šuplíku plenky, ubrousky, masticky a oblečení, vse po ruce. Teď mu je 10tydnu a uz sebou dost mrska, kluci jsou navíc schopni curat na sebe, kolem a hlavně za sebe, takže v té postylce by to nemuselo dopadnout dobře, bojim se prebalit i v kocarku, segra tak prebaluje holky uplne v pohode.
@lusi004 My kupovali ve FEEDO. A přebalovat se v ní dá, nemusí mít posouvací bočnici.
Máme postýlku s posuvnou bočnici. A za mě kdyby tam nebyla, tak je mi to úplně jedno. Bočnice byla dole asi dvakrát. A jinak si myslím ze miminko stejně nebudeš prebalovat v postýlce. Ať už hygiena, tak tvé pohodlí (musí to být hodně neprakticke). Takže bych se nebála vybrat postýlku bez toho 🙂
https://www.malvik.cz/Postylky-a-doplnky/Dreven...
Postýlku a matrací jsme kupovali v Malviku, přímo v kamenné prodejně, chtěla jsem ji vidět. Používám ji už na druhé dítě a je pořád jako nová, bočnice jde stáhnout 😉
Prebalovak doporucuju dat do koupelny, mate na dosah tekouci vodu na oplachovani pri prebalovani.
S postylkou neporadim, tu jsme nekupovali. Ale myslim, ze z Ikea by stacila, prece jen je to na chvili.
Mame od Scarlett z batolatko.cz. Prvni mesice jsem v ni i prebalovala. Ted uz to nejde. Mam tu se stahovaci bocnici prirazenou k posteli. Ted budeme kupovat jeste jednu na chatu
My koupili takovou https://www.mojespani.cz/produkty/postylka-s-ko...
Syn v ni spal skoro do 3let a jeste by se klidne vesel 🙂 bylo to se vsim, takze pro nas jednodušší
ja si objednala odsud..spokojenost za ty penize
https://www.babytip.cz/postylky-a-ohradky/
Ahoj,my mame jiz na treti dite stale jednu a tu samou - Scarlett z ajashopu 🙂)) stala kolem 1000, ma dve polohy rostu, oddelavaci pricky, krasny a kvalitni nater.
Taky se mi před lety žádná postýlka v obchodech nelíbila co se týče praktičnosti. Nakonec jsem vytáhla postýlku po sobě, která je super. Jinak jsem tenkrát hodně koukala na firmu Scarlett, tam měli hodně výběr a různé typy.