Holky, jaké ponožky kupujete novorozencum? Který fakt drží a nepadaji z nozicky? Díky za typy
https://www.nejbaby.cz/p/sock-ons-drzak-ponozek... (mívají i třeba v DM drogerii)
Já kupovala z H&M takový ohrnovací, ty nepadaly ani po nich neměl otlaky, že by škrtily.
Mně přijde, že je to dítětem... První mělo z H&M a do minuty je skoplo dolů, druhé teď podědilo ty samé plus jiný nový model opět z H&M plus další dvě značky a neskopne žádné 🤷 tak to první nosilo jen dupačky, polodupačky a pyžama s nohavičkami.
Puncochace 😀
@pilzzee jo zatím stridame dvoje 😂 ale práve má spoustu teplacku a leginek, tak jsem chtela dávat i ty, tak asi presedlame jen na puncochy 😂
@jiss my máme z c&c a ty jsou priserny, vypadaji krásné, ale hned se vytáhly a do vteriny je má dole
Zkus Sock on držáky ponožek. Jsou super. Mají více velikostí.
Nejlepsi byli z hm, ale kdyz nebyli deti v satku nebo nositku, preferovala jsem polodupacky
Buď punčochy nebo jsem nechávala holé nožičky. Záleželo na situaci.
Nic extra jsem nevymýšlela a kupovala i obyč z Pepca.
Dávali jsme polodupačky a bylo vyřešeno 🙂
Taky mame i gate a mrzi me, ze je nenosi, ale ona si ty ponozky taky furt sundava. Nastesti jak je holka, tak nosi dost i saty a k tem nic jinyho nez puncochace nejde. No ale hele, jakmile zacne to dite chodit, tak bude nosit boty a pak uz si ty ponozky nesunda 🙂
Dávala jsem na ně socks on