Má prosím někdo zkušenost s owlet monitorem? Funguje dobře? Za jakékoli postřehy budu vděčná 🙂
@nussichoco mám také ponožku ale nejde mi spárovat s telefonem a tou aplikací, můžete mi poradit jak to funguje a jak to pak funguje když bych chtěla dát i do kočárku? Nějak tomu nerozumím :D ani návod u toho nebyl
@jennie89 Máme doma klasický monitor dechu s podložkou. Protože ale hodně cestujeme, ať už za rodiči nebo na chalupu, bylo převážení poměrně nepraktické, navíc nebylo možné ho používat při cestě autem nebo vycházkách v kočárku, což mě docela mrzelo. Několikrát se nám navíc stalo, že se spustil alarm, když se dcera překulila mimo podložku, což byl nepříjemný šok, který nechci zažít znovu!
Proto jsem se rozhodli zkusit chytrou ponožku Owlet a zatím spokojenost – na cesty ideální, nezabere žádné místo a dá se používat i přímo v autě, stejně tak v pohodě funguje i v kočárku, ani při otřesech nebo větru nebyl problém. Super je taky, že nemusím hlídat spuštění poplachu když zvednu dceru z postýlky nebo při přebalování, abych nevzbudila manžela. Oproti podložce mi celkově použití přijde mnohem snazší a univerzálnější.