Maminky, prosim o doporučení na nějaký opravdu netekouci hrneček. Dcera má 8 měsíců. Našla jsem sice podobné diskuse, ale mnohem staršího data. Předem děkuji všem za doporučení.
Taky máme magický hrnicek. Ale značku Lovi. Vytece, jen když s ním triskne o zem. Jinak opravdu ani kapka.
@blka a můžu poprosit o info, který konkrétně? Děkuji
Našla jsem tento přechodový. Nemáte s ním někdo zkušenosti?
Zapomněla jsem napsat, že je dcera pouze kojena, co se týče pití, tak vůbec netuším, jak ho přijme.
Philips Avent
My máme tenhle: https://www.mujlekarnik.cz/dr-browns-hrnek-chee...
Ale malá nejdřív uměla pít z hrnečku.
@sebinka123 Dcera je taky kojena ale láhev se silikonovým pitkem z DM mi vzala naprosto v pohodě. Starší dcera nesnesla dudlíky tak té jsem musela shánět hrneček aby tam nebylo silikonový pitko ale taky bez problémů.
@sebinka123 tenhle https://www.dm.cz/lovi-hrnicek-s-uchyty-360-bud... . Ten, co dáváš ty v odkaze jsem taky koupila a vůbec z něho nepil. Prve jsem myslela, že mu to nechutná. Ale vodu ode mě ze sklinky pil, tak jsem pořídila tenhle. Začal z něho pít kolem 7.-8. Měsíce.
Holky, díky moc. Kouknu a něco pořídíme 😉👍
Taky obě děti měly lovi 360 - za mě je skvělej! 🙂
Nuk 360, malá ho měla od těch cca 8 měsíců a naučila se z něj pít během několika dní. Teď ho používáme na noc - má ho položený v postýlce a opravdu neteče. Jinak ze začátku se mi párkrát stalo, že tekl, ale zjistila jsem, že je to tím, že při zavírání nejsou vysušené ty závity na víčku - to pak při náklonu kapala voda ven. Ale když se pořádně nechá vyschnout nebo vysuší ubrouskem, tak opravdu neteče 👍
Děkuji moc za typy. Pokud jsem si udělala takové resumé, tak je možná značka jedno, ale doporučujete tu hrnečky 360. Nechci mít doma plno hrnečku hokus pokus, který už pak nepouzijeme, protože tečou a byly bx to i zbytečné peníze a levné zrovna taky nejsou. Takže ještě jednou moc děkuji 🌹🌹🌹
Já měla všechny a přesto malá z nich pít neuměla, naučila se z klasického hrnku (jen byl menší a plastový).