Ohřívač láhví s funkcí rozmrazování sáčků. Doporučíte?

julipek
6. kvě 2023

Ahoj holky,
Syn je plně kojený, ale dnes jsme zkoušeli láhev od medely a jde mu to bez problému i z ní.
Takže bych čas od času chtěla nechat krmení na manželovi.

Mohla bych Vás poprosit o doporučení ohřívače mléka?
Takový, který dokáže rozmrazit i mléko v sáčcích a ideálně i s funkcí udržování teploty.

Moc děkuji za doporučení 🙂

mamora
7. kvě 2023

@julipek
https://m.alza.cz/maxi/lovi-ohrivac-lahvi-bily-...
Já používám tenhle na ohřívání mléka a jsem s ním moc spokojená. Stačí vychytat množství vody a pak jen pár minut počkat. Umí i udržet teplotu, ale to jsem nikdy nepotřebovala. Přímo funkci rozmrazování nemá, ale na to by se dal využít ten program udržení teploty ne?

chlapecektehu
7. kvě 2023

@julipek my máme od canpol babies a jsme s ní nadmíru spokojeni. Používáme ji každý den minimálně 4x už 16 měsíců a je furt v super stavu

julipek
autor
7. kvě 2023

@mamora podle toho co píšou,tak funkci rozmrazování má a zvládne i sáčky .. 😁🙂

julipek
autor
7. kvě 2023

@chlapecektehu a nevíte prosím zde zvládne rozmrazování mléka v sáčcích? 🙂

mamora
7. kvě 2023

@julipek No vidíš, tak to ani nevím ☺️. Já to používám jen na to ohřívání mléka z lednice

chlapecektehu
7. kvě 2023

@julipek ty jo to nevím, ale má funkci na rozmrazování, desinfekci, udržování teploty a ohřívání na požadovanou teplotu

julipek
autor
8. kvě 2023

@mamora super, moc děkuji a ještě bych měla dotaz.. píšeš,že je třeba vychytat množství vody.. když ohříváš klasickou dávku mléka (řekněme 150 ml), kolik je třeba vody? 🙂 Moc děkuji

mamora
8. kvě 2023

@julipek Zkusila bych 35 ml. Já teď ohřívám dávku 200 ml mléka 42 ml vody. Myslím, že v návodu (už nevím kde ho mám) bylo orientační dávkování. Není zač 😉