Ahoj, zvažuji jakou koupit odsávačku na hleny pro prcka. Ve většině případů se všichni shodují pro tu na vysavač, to u nás ovšem nelze - máme centrální vysavač. Zvažuji buďto elektrickou - ta je ovšem rozporuplná (údajně jsou slabé) a nebo ještě Fridu baby (odsátí pusou) co myslíte? Za každý tip děkuji 🙂
Za me je odsavacka na pusu uplne k nicemu.
Jednoznačně na vysavač, tuším že se jmenuje Nosátko, pusou to bych asi "hodila šavli"...
Ústy to vytáhnout jde, někdy docela zabíračka, ale pokaždé se podařilo.
Asi bych koupila obojí a uvidíš co vám bude vyhovovat, ta na pusu stojí pár korun :D já nedám dopustit na Nosátko, ale když nemáte vysavač, tak je to blbé no. Já pusou třeba nevytáhla nic, potřebuju aby to bylo rychlé a měla jsem aspoň jednu volnou ruku na držení dítěte, pusou bych to tahala sto let a dítě by mezitím řvalo, že by se mu vyrobilo nudlí ještě jednou tolik :D
mám nosátko na vysavač a top, ruční byla k ničemu
my máme i na vysavač i elektrickou a jsme spokojený s oběma. Ono je to každé jiné. Ta elektrická je spíš jako klasické smrkání. Takže se ale může používat často. Ten na vysavač má vysát i zadní rýmu (což třeba u nás nefungovalo musím říct), ale samozřejmě toho vysaje víc. Ale zase se má používat málo. Třeba 1x denně jenom. Protože pak se vysušuje nosní sliznice.
@tahejhula
me ne,zkousela jsem to jednou a malem jsem se pozvracela protoze to je dost zatah na plice
@vitezove Prosím s jakou el odsávačkou jste spokojená?
@zelenaesmolda bych skoro řekla, že když to zvládne astmatik jako já, tak normálně by to mělo jít taky. Důležité je správně směrovat koncovku v nose dítěte.
Já si koupila první odsávačku na vysavač no popravdě řečeno to vůbec nic nevytáhlo tak že zbytečně vyhozený 400,-. Potom jsem byla v DM a koupila jsem tam odsávačku která se dávala do pusy aby jsi to vysála sama stála 169,- a jsem s ní naprosto spokojená
Baby-Vac vs Nosátko. Co je lepší?
Tak pusou to samozřejmě jde také ale ty elektrické jsou opravdu k ničemu