Odsávačka MM. Poradíte, prosím?

28. srp 2022

Ahoj,

poradíte mi odsávačku MM? ideálně elektrickou a nemusí stát milion 😅 (Medela třeba ne e).. a když budu odsávat, zvýší se laktace? Nemám s ní problém, malé mléko stačí, to spíš tak ze zajímavosti. Odsávat chci spíš příležitostně, když potřebuji nechat malou s tatínkem, aby měl možnost ji nakrmit.

maxulekapcule
28. srp 2022

Já mám možnost srovnání obou, a za mě teda mechanická. Ta elektrická mě neodsala vůbec :( teď mám mechanickou Avent

vikysek0987
28. srp 2022

Za mě elektrická-manuální mi neodsála nic a to jsem se snažila.....
Mám TrueLife a jsem s pokojená,manuální od Aventu a jak píšu-za mě nic....Jediné co se mi hodilo byly kelímky 😅

maxulekapcule
28. srp 2022

@vikysek0987 to je zajímavý, jak to máme každá jinak 🤣

curliess
28. srp 2022

Mám dvoufázovou mechanickou od Medely a je skvělá. Koupila jsem ji na doporučení a fakt jsem spokojená. Je to s ní hrozně snadné, na to že je mechanická tak během chviličky odsaju hodně mléka. Pokud to chceš na příležitostné použití tak tím spíš je podle mě úplně dostatečná. Navíc je skladná, takže ideální i na cesty

tami91
28. srp 2022

Mám elektrickou od Tommee tippee a super ;)

fialkadel
28. srp 2022

Mám vyzkoušeno oboje a manuální sice fungovala, ale odsala méně. Mechanickou mám Neno, nestoji tolik, co ostatní, ale je s nimi srovnatelná 🙂 mohu doporučit

klarafucikova
28. srp 2022

Já měla elektrickou Truelife a byla jsem spokojená ☺️

krisstina93
28. srp 2022

Jestli to chceš příležitostně, tak mi přijde zbytečné utrácet za elektrickou. Nicméně mě třeba po ustálení laktace neodsaje nic ani manuální, ani elektrická, tak by to možná chtělo nejdřív vypůjčit a vyzkoušet, ať se ti pak doma nevali zbytečně.

jjasmina
28. srp 2022

Žádná mi neodsala skoro nic a když, tak malá nevzala láhev a když ji vzala, začala odmítat prso. Takže raději tento postup zvažte, já se pak trápila s nápravou takových chyb