Maminky zdravím,chtěla bych poradit zda máte někdo zkušenost s elektrickou odsávačkou na nosík,vždy jsem u starších dětí používala na vysavač,ta je prostě top,ale chci si pořídit kvůli cestovani i tu elektrickou,uvažuji buď nasalex nebo comfort plus,popř.poradte která má opravdu tah srovnatelny s vysavacem, děkuji
Dostali jsme od tchyně elektrickou značky Little Bees, vypadá přesně jako ta Nasalex. Možná je to ta samá jen přejmenovaná. Každopádně výkon nic moc. S tou na vysavač se to rozhodně nedá srovnat podle našich zkušeností
Vychozené peníze. Máme doma a neodsála nikdy nic. Na cesty jsme brali Nosátko na vysavač a vysávali pusou.
Maminky dekuji,takže jste mě přesvědčily,že teda radeji nic kupovat nebudu🙂
Koupila jsem značkovou, teď si nevzpomenu na značku a děs a hrůza. Neodsaje to prostě nic. Jen tekutou rýmu na okraji nosu, do hloubky to fakt nejde. Trochu víc to odsaje, když zacpu jednu dírku, ale to je taková bolest v hlavě, že to odmítám dělat dítěti.
U druhého dítěte se mi nejvíc osvědčila ta na vysavač a používám ji na pusu. Normálně odsávám pusou. Je to sice trochu nápor na plíce, ale dá se to, a to nemám kdovíjak silný nádech. Ale pořád tím odsávám velmi slušně, vlastně to už jinak nedělám, vysavač nevytahuju. Tu elektrickou jsem uklidila, nemělo to smysl. A je mi blbé to prodávat, byly to vyhozené peníze.