Zdravím všechny maminky! Jak se Vám v dnešní době daří prodávat oblečení po dětech?
Vůbec ne,prodávám několik balíků s oblečením,autosedačku a boty a od léta jsem nic neprodala
Prodám velmi dobře. Moje děti nosí moderní a kvalitní věci takže s prodejem problém není
Mě se oblečení prodává docela dobře (ťuk, ťuk). Záleží, kde všude prodáváš a jak prodáváš jestli po balíkách nebo jednotlivé kousky. Osobně rychleji prodám balík oblečení. Jednotlivé kousky oblečení moc nejedou. Také záleží jakou i značku. Prodávám na 3-4 bazárcích, ale nejvíc jede jeden, který tu už zmínila @martiniquest.
A jak to děláte na vinted? Po kouskách nebo nějaký větší sety? Neprodala jsem jedinou věc. Vše bez vad a nic. Teď jsem to zrušila úplně, co chtějí úplnou adresu a ty jejich nový podmínky.
@aselluska Prodavam po jednom. Davam si zalezet na fotkach a svetle. Ceny nastavuji adekvatne. A vystavuji jen obleceni v perfektnim a vybornem stavu. Jete davam kamaradkam, derave a flekate vyhazuju.
Vubec 🙈 mam plny 3 krabice, myslim, ze celkem kvalitni a bez vad a nic 🤷 A za symbolicky ceny treba dvacka jako...
Kocarek a autosedacka byli vystaveny pres pul roku...
No ted cekam dalsi, tak uvidim, co to bude a kdyz se mi ty veci nebudou hodit, tak je narvu do kontejneru na obleceni a bude, nemam to kde skladovat uz
Prodava se mi dobre, po kazdorocnem utlmu listopad-prosinec ted prodej zase vyletel nahoru. Vinted ma ted dopravu zdarma, to udela hodne. Velmi zalezi na kvalitnich fotkach a svetle, az pak na nizke cene. Prodavam po kuse i v balikach, baliky se nejlepe prodavaji na Marketplace.
@sona_kratochvilova baliky nabidnete na marketplace, napiste kolik kusu je v baliku obleceni v perfektnim stavu, obleceni s fleky pridejte do baliku zdarma, ja pisu i znacky, proda se to hned
Otazka bokem: jak funguje vinted? Kdyz vyplnim cislo uctu, kam chci poslat penize? Tak mi je tam poslou? Trosku se v tomto systemu ztracim 🙂
Neprodávám, daruji pěstounům za poštovné.
Přes Vinted všechno...
Řekla bych jak kdy, taky využívám nejvíc Vinted, na skupinkách fcb to asi neumím. Tento týden jsem prodala 5veci, ale občas týden dva ani ťuk. Lepší věci jsou hned, obyč dělám buď balíček nebo spíš daruji po známých.
Jinak nový systém na Vinted se mi prozatím nezamlouvá. Jako chápu že doprava zdarma je teď super, ale to že někdo další vydělává na moji věci, a ještě mi peníze dojdou tak cca nejdřív 4 dny po tom co "je prodáno" odesláno a nový majitel má dva dny na reklamaci, tak to se mi nelíbí. Ano chápu ochrana obou stran, ale stejně.
Tak na Vinted lze do určité míry i po staru. Pokud ale někdo stiskne "koupit", tak nezbývá než zabalit a hnát do Zasilkovny. Taky se mi to nelíbí, hlavně že tím momentem jsem musela vyplnit celkem dost osobních údajů.
Jinak já prodala téměř vše těhotenské, overaly a dupačky. To zmizelo okamžitě. Něco tady na koni, většinu na Vinted. Mrzí mě že tady kůň tak nejede, protože uživatelsky mi je mnohem příjemnější. Ale i když chci nakupovat tak tady na koníku kolikrát neseženu, to co chci, takže pak taky ten Vinted.
@miki19 udaje k platebni karte jako prodavajici nevyplnujes. Vyplnujes cislo uctu, aby ti mohli poslat penize. Cislo účtu je bezpecne. Udaje k platebni karte muzes ulozit jako nakupujici. Muzes a nemusis.
@swan42 Lupilu a Tchibo prilis neleti. Z beznych retezcu se nejlip prodava HM a lindex.
Holky, a co sem hodit rovnou odkaz nebo přezdívku třeba na vinted? Třeba někoho něco zaujme.
Já sháním trička na sebe, ale po jednom to kupovat nechci 🤦🏻♀️
@liynks
https://www.vinted.cz/member/75307775-martiniquin
Aktualne tam mam jen par kousku, ted se toho hodne prodalo.
@martiniquest tak já to dávala za pár korun a fotky nebyly žádná blbá kvalita. Jediná odpověď byla od nějakého úchyla, který pořád psal z pochybných účtů s pochybným hodnocení a chtěl plavky vyfotit na postavě. Odpověděla jsem, že ne, že je prodávám, protože se do nich nevejdu a odpověď byla 300x prosím. Asi jsem si je měla natáhnout ke stehnum ... Tohle všechno, nezájem o oblečky a nový systém vedlo jen ke smazání apky. Pak to dám nějaký kámošce, tak snad nás všechny nepředběhnou.
Uplne v pohode. Prodavam hlavne přes Vinted