Ahoj,
prosim kdo mate postylku Kinderkraft Neste up 2 - jak jste nastavili sirku nohou na pozadovane rozpeti?
Viz obrazek, je tam krabicka, kde se zatlaci jedna cast a druha vysune, pak nam jde noha vytahnout/zasunout do sirky. Uz ale nedokazeme nastavenou sirku zafixovat a noha se nam vrati do maximalni sirky - asi se neco musi na te krabicce udelat, ale nevime co. V navodu je popis po vysunuti nohy a pak uz nic.
Predpokladam, ze nastavena sirka nohou ma pevne drzet a ne se vracet. Na youtube jsem take nevykoukala.
Dekuji moc.
J
Vypada to ze posunout A zatlacit B
@veronicka89 jo, to se zmackne a pak posunou nohy. Ale co pak? 🙃
Nikdo nevi? 🙃
@nufinka88 a kdyz vysunete na doraz to nedrzi?
Dnes mi postylka přišla a akorát se tady s tím nervuju. Bohužel to nijak nejde, což teda nechápu kdo to vymyslel takhle. Známa tam ma stahovací pásky, má ji z druhé ruky tak jsem si rikala asi to je rozbité tak to mají takto udělané… no teď už chápu proč a mám chuť tu postýlku vrátit 😅
@adelaadelap ahoj, diky za reakci, konecne mi nekdo potvrdil mou domnenku, ze jsou ty nohy opravdu nahouby.
Dalsi "divna vec", potah lze sundat a prat, ale je v nem napevno 50 cm tycka, ktera nejde vyjmout, takze se poskodi casem potah o tycku pri rucnim prani.. no proste kdo toto vymyslel.. Nedoporucuji dalsim zajemcum o koupi.