Ahoj, má někdo zkušenosti s nerezovými lahvemi u kojenců? Syn je aktuálně 5M, plně kojený a já chci být připravena na přechod na příkrmy a sem tam vodu. Už jsem si načetla články, že sippy cup je lepší přeskočit a vybrat rovnou lahev nebo hrnek s brčkem. Chci koupit obojí - na doma hrnek, ven lahev. A teď k mojí otázce. Má někdo zkušenosti s nerezovými lahvemi s brčkem u dětí mezi půl až jedním rokem? Nebo musím koupit jen plastové či silikonové? Díky.
Muj malej ma ted 10 mesicu a pije od sestricky z nerezove lahve Kleen Kanteen s detskym pitkem, zvladne se napit i ze sportovniho pitka, akorat to teda rozleje vsude, kdyz se mu to dostane do rukou otevrene 😄 Ale to detske pitko je fajn, netece. Jen ta lahvicka je samozrejme tezsi nez plastove.
Jo a ucila jsem ho normalne i na sklenicku, vzdycky kdyz jsem pila ja, dala jsem mu od sebe ze sklenice napit a ted to umi krasne 👍
Malá zvladalo brčko až v roce, dřív stopro ne. Jinak jako kojena mi vzala jen hrnek s takovym pitkem, odmítala hlavně ty dudlikove lahve, ake možná to bylo i tím, že dudlik neměla