Nerezová láhev pro batole. Máte zkušenost?

eva879
8. srp 2023

Ahoj,
používáte prosím některá pro své dítko nerezovou láhev na pití? Váhám, jestli termo nebo obyčejnou, spíše s pítkem kvůli čištění. Budu ráda za Vaše zkušenosti. Děkuji.

barumrallyebum
8. srp 2023

@eva879 ahoj, zkus Tescomu Bambini. Je nerezova tudiz termo a daji se tam dokupovat brcka s kartackem na cisteni.

malytlustyhroch
8. srp 2023

@eva879 meli jsme tuhle, ma svoje mouchy, treba, ze tekutina odmita zustat uvnitr tece savickou a silikonove vicko moc netesni, ale pro dalsi mimi ji budu pouzivat zas. Za me, jestli nejses cistici maniak, tak hlavne se vyhnout tomu zuzeni uprostred, co ma (mivala?) tescoma, tu jsme meli plastovou u prvniho a to myti me neskutecne stvalo. Ta jednoplastova nerezova se da dat do mycky, to je za me dost vyhoda 🙂 https://www.mybottle.cz/nerezova-kojenecka-lahe...

eva879
autor
8. srp 2023

@barumrallyebum Děkuji za odpověď, Tescoma mě nenapadla...

eva879
autor
8. srp 2023

@malytlustyhroch Děkuji za odpověď, nad Purou jsem uvažovala. Chci se zeptat, máte vyzkoušený i jiný vršek než savičku?

malytlustyhroch
8. srp 2023

@eva879 nemam. Mela jsem v planu priobednat, ale pak my vzdycky bylo lito toho postovnyho 🙈, na prechodnou dobu jsme tam nacpali i nejakou nahradni savicku z dm (babylove), no a pak uz syn potreboval vetsi objem a stejnou jako bracha... tak jsme poridili nerezovy lassig, ten ma rok a je teda na pohled v prisernem stavu, protoze se mu loupe nejaka svrchni folie s obrazkem, ale zase dobre tesni oba typy vicka.

lizzie02
8. srp 2023

Také jsem měla pro oba syny pura 🙂 normálně se savičkou a pak jsme přešli na normální to silikonové zavírací víčko 🙂 máme teda normální, termo nerezové láhve jsem pro ně pak kupovala v Decathlonu 🙂