Ráda bych dceři koupila,, pokračovací,, monitor dechu. Jsou jí dva roky a už spí ve své postýlce. Ráda bych nějaký buď na ruku, nebo pod matraci. Celkem se mi líbil Liip smart monitor, ale dle recenzí je celkem poruchová aplikace k němu. Můžete mi doporučit nějaký jiný? Na ceně nezáleží. Prosím, nepište, že dvouleté dítě už monitor nepotřebuje, mám k tomu své důvody. Děkuji za doporučení😊
Ja jsem u syna pouzivala klasicky angelcare i ve vetsi postylce do 3,5 roku. Mel dve desticky a byl dost citlivy. Lepe se mi spalo.
@ebh klasický monitor, co známe od miminek nelze použít? Ten co máme my, má dvě desky a zaberou plochu na 3/4 délky dvouleťáka minimálně. Je fakt, že matrace,co je u velké postele je silnější, ale zkusila bych,zda bude citlivost stejná, jako u dětského plyma, pokud ještě nemáte vyzkoušeno ...
Ano, taky mám dvoudeskový monitor dechu angelcare a stále používám pro dceru 2,5 roku. V pohodě funguje, i když dcera v postýlce sedí, stojí, je úplně v rohu. Takže jediny problém by byl, když by dítko samo vylizalo z postýlky.
Já mám na bazárku na prodej Babysense, který má dvě podložky, takže snímá i větší postel a větší dítě. Zkusila bych ten. My jsme ho nepoužívali skoro, malý spal všude jen ne v postýlce.
@ebh taky o něm uvazuju a ještě jsem našla ponožky ,ale zkušenosti nemám a taky nevím co … měly jsme febrilni křeče takže bych rada malou hlídala, když by se objevila teplota
Kdyby ses o ty duvody chtela podelit, tak tady se hlasi jedna, kterou to zajima. Nikdy jsem o tom neslysela. Jinak k dotazu - mozna by poradili ve zdravotnickych potrebach...