Monitor dechu pro 3leté dítě. Ponožky nebo náramek?

katykubesova
26. bře 2023

Ahojky prosím o radu, zkušenosti … ponožky nebo náramek pro cca 3.lete dite . Potřebuji hlídat, když je nemocná, protože jsme prodělaly febrilni křeče

Uvažují jestli tyhle : https://shop.liipmonitor.com/

Nebo : https://www.datart.cz/chytra-ponozka-owlet-smar...

Dekuji za všechny rady , zkušenosti nebo jiná doporučení

zelenaesmolda
26. bře 2023

@katykubesova
zkusenost nemam ale ten pasek mi od pohledu prijde nepohodlny,vzdyt ten plast musi dite tlacit kdyz se na nej otoci ne?

katykubesova
autor
26. bře 2023

@zelenaesmolda já pravé myslela , ze to je jako hodinky …🙈

zelenaesmolda
26. bře 2023

@katykubesova
tak pisou v popisu,ze to das bud na kotnik nebo zapesti.Ale jak dobre se spi s hodinkama?

nekiaxy
26. bře 2023

@zelenaesmolda dobre, nikdy je nesundavam🙂

nekiaxy
26. bře 2023

@katykubesova a jak je tezka? Klasicky monitor dechu od nanny je do 15 kil, moje deti by se na nej vesly jeste v 5 letech... nestcil by vam? Pohodli by bylo nejvetsi a cena taky v pohode...

kristyn86
26. bře 2023

Ja nevim,nemam osobni zkusenost. Ale tohle stejne neohlida febrilni krece,ne?

vendes
26. bře 2023

Dcera bude mít 3 roky a má stále v postýlce Nanny na 2 desky. Zapínáme, když je nemocná.

katykubesova
autor
26. bře 2023

@kristyn86 neohlida, ale přestala dýchat bez jediného zvuku nebo zaskubu… a při teplotě 38,1 takže kdybych ji nechovala a necítila, ze je jako Hadrova panenka tak to ani nevím… proto chci něco, co ji bude “hlídat” jinak máme diazepam pero

katykubesova
autor
26. bře 2023

@vendes my už spime ve velký a ta by potřebovala těch desek 6 (porad se vrti a leze po cele posteli)a pod velkou matraci to stejne nesnima .když je marod tak se stejne valí v obýváku na sedačce a tam bych mít desky nemohla .

katykubesova
autor
26. bře 2023

@nekiaxy malá na 10,5 kg , ale hodně ze spaní leze a má velkou postel s matraci a přes den je na sedačce v obýváku a tam by ty desky byt nemohly

katykubesova
autor
26. bře 2023

@zelenaesmolda mě výborně …sundavam je max na nabíjení … svítím si s nima 😉

kristyn86
27. bře 2023

@katykubesova Jej,tak to verim,ze to musel byt hrozny zazitek 😔 A clovek uz to nechce zazit znovu. Ja bych spis byla pro naramek nez pro tu ponozku. Preci jen,nekdo spi s hodinkama,v nemocnici mas taky naramek nebo dcera spala s kanylou v dlaze atd...Ta ponozka by vic svadela dle me ke sundani v noci. Skoda,ze je dcerka takovy cestoval,ten monitor dechu od Nanny by byl fajn. Klidne dve desky.

nekiaxy
27. bře 2023

@katykubesova tak v tom pripade bych sla do naramku. Protoze ji ho v klidu nechas delsi dobu na ruce, ponozky by ji prekazely, kdyz by sla na zachod, treba. A predstava neustaleho nasazovani a sundavani je neprijemna. Drzim palce, at mate monitor uz jen preventivne🙂

vendes
28. bře 2023

@katykubesova To mi nedošlo, že už má velkou. My dceru budeme přesouvat z postýlky v dubnu a budeme si muset zvyknout, že když je nemocná, není jistota zeleného blikající světýlka. První dcera nám zemřela, nicméně ani monitor dechu by to v našem případě nezachránil.

vladkabi
28. bře 2023

Ne, ze bych to chtela nejak zlehcovat, ale muj maly dostal febrilni krece kolem 2 let… ted mu je 5.5 a teplotu mel od te doby nastesti jen 2x a to jsem si ho proste dala k sobe do postele a spala s nim a kontrolovala ho a to mel i pres 39 a uz je nikdy nastesti nedostal… taky mi prestal jen tak dychat bez zvuku nebo tak, ale za me teda je to zbytecne… pokud teda nemate teplotu 10x do roka…

vladkabi
28. bře 2023

Jo a ted hledam monitor dechu pro mimco co cekam a premyslim teda nad ponozkou… ten naramek mi rekli v obchode ze ma dosah max cca 5 metru… takze maximalne vedlejsi mistnost a jeste zalezi na zdech atd… zbytecne vyhozene penize za me teda… jako ten mobil se kterym to komunikuje musi byt v dosahu max 5 metru… to je strasne malo

veronicka89
28. bře 2023

Vzala bych to co meri a hlasi online teplotu

utrikocku
28. bře 2023

Ten první náramek je k ničemu. Měli jsme a vrátili, nesnimal dobře, pořád vypadky. Hodně blby, když se na to nedá spolehnout

katykubesova
autor
28. bře 2023

@kristyn86 měly jsme nanny, ale pod normální matraci ve velké posteli to nesnima a mě šlo i o to,aby to mohla mít i přes den … ty křeče měla před 18 hodinou takže by mě desky v posteli asi nepomohly. Teploty měla už i vyšší třeba pri kovidu nebo po očkováni a nikdy křeče nemela . Jen si přeju, aby se to neopakovalo a i kdyby mi to mělo pomoci a stalo to daleko víc peněz …. Dam je … mám tady 3 odchovane dospělé děti a nikdy jsem to s nima nezažila a doufám, ze už to ani nezažiju.

katykubesova
autor
28. bře 2023

@vendes to mě mrzí … vůbec si takovou ztrátu nedokážu představit 😢pravé kvůli té nejistotě toho zeleného svetylka uvazuju o tomhle … za me alespoň něco je porad lepší než nic. …. Protože představa, ze ji položím na gauč a půjdu se napít nebo na blbej záchod a nebyla bych u toho je proste silena …. Porad mám před očima , jak se ji snažím přes ty sevřené zuby nacpat prsty dovnitř, abych ji vyndala jazyk 😱

kristyn86
29. bře 2023

@katykubesova To chapu a rozumim tomu. Jestli to ma byt i pres den,tak opravdu asi zkusit ten naramek. Preji vam,at uz se to neopakuje 🍀♥️ Jo a pak jsem slysela,ze se kvuli febr.krecem temto detem dava nejaky prasek,aby k tomu nedoslo. Diazepan snad,na predpis. Jen pri teplote samozrejme. Ono snad ani nejde o to,jak ta teplota je vysoka,ale jak ma rychly nastup,co jsem pochopila. Drzim palce ♥️

vendes
29. bře 2023

@katykubesova Dívala jsem se na ponožky i náramky, ale ona všechno sundá, navíc se mi nelíbí představa, že by byla pořád na WiFi na Bluetoothu kvůli snímání.
@kristyn86 Mně bylo řečeno, že už se dneska diazepam preventivně v případně febrilních křečí nedává, že se od toho ustupuje.

kristyn86
29. bře 2023

@vendes Je to mozny,ja osobni zkusenost nemam.