Ahojky prosím o radu, zkušenosti … ponožky nebo náramek pro cca 3.lete dite . Potřebuji hlídat, když je nemocná, protože jsme prodělaly febrilni křeče
Uvažují jestli tyhle : https://shop.liipmonitor.com/
Nebo : https://www.datart.cz/chytra-ponozka-owlet-smar...
Dekuji za všechny rady , zkušenosti nebo jiná doporučení
@zelenaesmolda já pravé myslela , ze to je jako hodinky …🙈
@katykubesova
tak pisou v popisu,ze to das bud na kotnik nebo zapesti.Ale jak dobre se spi s hodinkama?
@zelenaesmolda dobre, nikdy je nesundavam🙂
@katykubesova a jak je tezka? Klasicky monitor dechu od nanny je do 15 kil, moje deti by se na nej vesly jeste v 5 letech... nestcil by vam? Pohodli by bylo nejvetsi a cena taky v pohode...
Ja nevim,nemam osobni zkusenost. Ale tohle stejne neohlida febrilni krece,ne?
Dcera bude mít 3 roky a má stále v postýlce Nanny na 2 desky. Zapínáme, když je nemocná.
@kristyn86 neohlida, ale přestala dýchat bez jediného zvuku nebo zaskubu… a při teplotě 38,1 takže kdybych ji nechovala a necítila, ze je jako Hadrova panenka tak to ani nevím… proto chci něco, co ji bude “hlídat” jinak máme diazepam pero
@vendes my už spime ve velký a ta by potřebovala těch desek 6 (porad se vrti a leze po cele posteli)a pod velkou matraci to stejne nesnima .když je marod tak se stejne valí v obýváku na sedačce a tam bych mít desky nemohla .
@nekiaxy malá na 10,5 kg , ale hodně ze spaní leze a má velkou postel s matraci a přes den je na sedačce v obýváku a tam by ty desky byt nemohly
@zelenaesmolda mě výborně …sundavam je max na nabíjení … svítím si s nima 😉
@katykubesova Jej,tak to verim,ze to musel byt hrozny zazitek 😔 A clovek uz to nechce zazit znovu. Ja bych spis byla pro naramek nez pro tu ponozku. Preci jen,nekdo spi s hodinkama,v nemocnici mas taky naramek nebo dcera spala s kanylou v dlaze atd...Ta ponozka by vic svadela dle me ke sundani v noci. Skoda,ze je dcerka takovy cestoval,ten monitor dechu od Nanny by byl fajn. Klidne dve desky.
@katykubesova tak v tom pripade bych sla do naramku. Protoze ji ho v klidu nechas delsi dobu na ruce, ponozky by ji prekazely, kdyz by sla na zachod, treba. A predstava neustaleho nasazovani a sundavani je neprijemna. Drzim palce, at mate monitor uz jen preventivne🙂
@katykubesova To mi nedošlo, že už má velkou. My dceru budeme přesouvat z postýlky v dubnu a budeme si muset zvyknout, že když je nemocná, není jistota zeleného blikající světýlka. První dcera nám zemřela, nicméně ani monitor dechu by to v našem případě nezachránil.
Ne, ze bych to chtela nejak zlehcovat, ale muj maly dostal febrilni krece kolem 2 let… ted mu je 5.5 a teplotu mel od te doby nastesti jen 2x a to jsem si ho proste dala k sobe do postele a spala s nim a kontrolovala ho a to mel i pres 39 a uz je nikdy nastesti nedostal… taky mi prestal jen tak dychat bez zvuku nebo tak, ale za me teda je to zbytecne… pokud teda nemate teplotu 10x do roka…
Jo a ted hledam monitor dechu pro mimco co cekam a premyslim teda nad ponozkou… ten naramek mi rekli v obchode ze ma dosah max cca 5 metru… takze maximalne vedlejsi mistnost a jeste zalezi na zdech atd… zbytecne vyhozene penize za me teda… jako ten mobil se kterym to komunikuje musi byt v dosahu max 5 metru… to je strasne malo
Vzala bych to co meri a hlasi online teplotu
Ten první náramek je k ničemu. Měli jsme a vrátili, nesnimal dobře, pořád vypadky. Hodně blby, když se na to nedá spolehnout
@kristyn86 měly jsme nanny, ale pod normální matraci ve velké posteli to nesnima a mě šlo i o to,aby to mohla mít i přes den … ty křeče měla před 18 hodinou takže by mě desky v posteli asi nepomohly. Teploty měla už i vyšší třeba pri kovidu nebo po očkováni a nikdy křeče nemela . Jen si přeju, aby se to neopakovalo a i kdyby mi to mělo pomoci a stalo to daleko víc peněz …. Dam je … mám tady 3 odchovane dospělé děti a nikdy jsem to s nima nezažila a doufám, ze už to ani nezažiju.
@vendes to mě mrzí … vůbec si takovou ztrátu nedokážu představit 😢pravé kvůli té nejistotě toho zeleného svetylka uvazuju o tomhle … za me alespoň něco je porad lepší než nic. …. Protože představa, ze ji položím na gauč a půjdu se napít nebo na blbej záchod a nebyla bych u toho je proste silena …. Porad mám před očima , jak se ji snažím přes ty sevřené zuby nacpat prsty dovnitř, abych ji vyndala jazyk 😱
@katykubesova To chapu a rozumim tomu. Jestli to ma byt i pres den,tak opravdu asi zkusit ten naramek. Preji vam,at uz se to neopakuje 🍀♥️ Jo a pak jsem slysela,ze se kvuli febr.krecem temto detem dava nejaky prasek,aby k tomu nedoslo. Diazepan snad,na predpis. Jen pri teplote samozrejme. Ono snad ani nejde o to,jak ta teplota je vysoka,ale jak ma rychly nastup,co jsem pochopila. Drzim palce ♥️
@katykubesova Dívala jsem se na ponožky i náramky, ale ona všechno sundá, navíc se mi nelíbí představa, že by byla pořád na WiFi na Bluetoothu kvůli snímání.
@kristyn86 Mně bylo řečeno, že už se dneska diazepam preventivně v případně febrilních křečí nedává, že se od toho ustupuje.
@katykubesova
zkusenost nemam ale ten pasek mi od pohledu prijde nepohodlny,vzdyt ten plast musi dite tlacit kdyz se na nej otoci ne?