Ahojte, jakou chúvičku používate? Zaujíma ma či niekto použiva chuvičku ako mobilní appku... niečo na štyl hlídaní dvoma telefonami.
Diky.
Mame appku Baby monitor, modra ikona s medvidkem. Funguje dobre, ale hodne zere baterku. Pouzivame jako zalozni chuvicku, kdyz jsme nekde s muzem a nemame s sebou klasickou co pouzivame doma, tak to dame takto pres dva mobily.
Máme asi 2 dny od truelife..: mají napsáno ze apka komplet v češtině a je jen částečně ….jinak super …
Kameru Xiaomi. Všechny chůvičky jsou drahý a většinou na prd. Kamera je nejlepší🙂
@me_druhe_ja muzu se zeptat na jakem proncipu ta kamera funguje?sparuje se s mobilem? posílá taky oznámení,kdyz se něco děje?
Skúšali ste niekto aj túto? https://www.anniebabymonitor.com/cs/ celkom dosť som o nej počul... ale ešte som ju neskúšal.
@ajja87 Kamera musí být teda v elektřině. 🙂 V mobilu máte aplikaci a tam je vidět obraz. Dá se obraz i nahrát, slyšíte zvuk atp.... zaroven se dá i mluvit skrz kameru na dítě (ale to teda moje děti děsí 😀). Za mě je to fakt stokrát lepší než chůvička. I obraz je krásný. 🙂
@me_druhe_ja a prosim to posle upozornění(neco jak sms nebo jako aplikace),jde mi o to, že když dítě začne plakat,abych se to dozvěděla...a pokud to tedy dá upozornění,tak je vidět pohyb a nebo to pouze zasle záznam (foto), právě jsme totiž koukali na kameru od truelife a ta posle upozornění a pouze foto,coz uz si pak muzu koupit chuvicku bez kamery, protože nepotrebuji vedet co se v pokoji dělo před deseti dvaceti sekundami,ale aktuálně...a jeste jak je to ze změnou wifi? Právě u te truelive pri zmene wifi je potřeba kameru znovu přeinstalovat,coz se mi teda nechce...vymoženosti typu mluvení na dítě a ukolebavek nepotrebuji...prijde mi,ze všechny zneji jak ze záhrobí a nepotřebuji dítě vyděsit ještě vic😁
@ajja87 jo, zní to hrozně, já to taky nepoužívám. 😀 pokud máte zapnutou tu aplikaci a zvuk a dítě začne brečet, tak to uslyšíte okamžitě. Ale musí být teda zapnutá ta aplikace, to vidíte i slyšíte všechno žive. Při změně WiFi se musí kamera znovu připojit, ale je to záležitost jedné minuty🙂
Já mám kameru pro obě děti, používám skoro 4 roky už a fakt jsem spokojená
@fredriko ahoj,my jsme používali Dormi.