Mikiny a trička na hubené děti. Nemáte osvědčené značky?

verusa110
6. čer 2020

Dobrý den. Chtěla bych Vás poprosit o nějaké rady ohledně oblečení pro dceru. Máme 20m., 84cm, 9,5kg. Je to takový hubeňourek. Problém nastává, když kupujeme trička nebo mikiny. Buďto je má krátké nebo příliš široké. Nemáte nějaké osvědčené značky, kde dělají oblečení pro hubenější děti? Ale aby to nebylo zase za tisíce (na těch pár měsíců, než z toho vyroste) :D :lol: Děkuji za rady.

miba10
6. čer 2020

@verusa110 dcera má 2,5r a váží cca 13 kilo, takže taky žížala. Nicméně jelikož je to s oblečením tragédie, tak ji oblečení šiju

emamaira
6. čer 2020

Máme to podobně, hlavně kalhoty, buď krátké nebo široké 😀 docela dobrou zkušenost mám s Takko.

nazka
6. čer 2020

@verusa110 já docela nakupují v eshopu u holoubka a docela to padne hubenejsim a delším.. A pak takko

mariladka
6. čer 2020

Syn ma 2,5r cca 11,5kg a 90cm, má malou prdelku, i s plínou, kalhoty kupuju HM slim verzi, ale ne v miminkovském, ale dětském, s tím že ze začátku jsem ohrnula nohavice (takže pak vydrží dlouho), a když utáhnu v pase na hodně, nedělá to boule na bocích, jako ty miminkovské. Body jsem ted vzala z tchiba, to jsou fakt pro hubené. Tepláky třeba tesco. A pak klasika i Pepco, Kik. Ale mikiny z kik ne, prtže ted jsem koukala a jsou krátké a široké. Bohužel i třeba v HM se najdou spíš ty široké a krátké. Mikiny máme bud tesco (ale občas musím ohrnout rukáv, nebo pepco, nebo primarc. Občas najdu něco i v takku. Je to boj, ted jsem řešila spodáry. Kratasy v pohodě oblékne 74-80 😀 A právě třeba kik, má ty slipy a trenýrky menší než ve stejné velikosti třeba pepco. Ale třeba bodýčka tesco nee, ty se mi vždy vytáhli do šířky. Ale trička v pohodě, i v tom pepcu. Jen teda tepláky uvažuju že bych zkusila ušít, ale jsem antitalent no, tak ještě uvidím.

rebe
6. čer 2020

Lindex, občas se dá vybrat v HM. Ale zrovna trička tolik neřeším, klidně koupím v lidlu a holt je má širší.

sudylichozrout
6. čer 2020

@miba10 To mi vazi nase pide ve ctyrech letech 😀

miba10
6. čer 2020

@sudylichozrout jo je to žížala 😂syn má 11,5 kila na roce 😂😂😂😂

jantar17
6. čer 2020

Já nakupuji u značky Rebel kids.Jednak je nádherné a nejvíc právě sluší hubeným dětem😍

verusa110
autor
11. čer 2020

@jantar17 Mrknu se, děkuji..

verusa110
autor
11. čer 2020

@miba10 Synovec má necelých 10kg v 8m...Už je větší než na naše 20m slečna😂

verusa110
autor
11. čer 2020

@mariladka No my už ani pleny právě nemáme, takže ta dupka je ještě o to více "hubenější". Ale kalhoty, pokud to jde, řešíme legínkama...Ty jsou dneska tak krásné, že se je nestydím oblíknout malé kdekoliv...Když je venku chladněji, je to horší...Ale s těmi tričky a mikinami je to hodně složité něco pořádného najít...A já bych i zkusila něco ušít, ale jsem tak extrémní antitalent, že by z toho bylo více škody než užitku...Na nic je, že v poslední době hodně slýchávám, že dětem z rodiny všechno tak strašně slušelo a malá nosí "vytahané" věci, že jí nekoupím nic pořádného...To, že ty ostatní děti, při stejné výšce, měly třeba o 3kg více, už nevidí...Hrůza...

miba10
11. čer 2020

@verusa110 jo náš malej je taky pěkný hromotluk oproti dceři 😁