Měkké botasky pro puberťáky. Jaké máte?

2veverka
1. čer 2024

Holky, prosím vás, jaké tenisky mají vaše dospívající děti jako oblíbené, aby byly zároveň pohodlné a měkoučké? Dcera teď má problém s chodidlem a potřebuje něco měkkého.
Před pár lety jsme dostali takové italské tenisky, které jsem pak viděla na jedné paní (něco jako Free-line?), a ty jsou prý nedostižné.

kamino
1. čer 2024

Nevyhovují jí Skechersky s paměťovou pěnou? Měla jsem problémy s ostruhou a toto byly jediné kecky, které mi vyhovovaly.

2veverka
autor
1. čer 2024

@kamino Vidíš, to není špatný tip. Já jsem je nikdy neměla. Dala bys prosím odkaz i na ten svůj model? Taky by to možná chtělo vyzkoušet v obchodě...

kamino
1. čer 2024

Já už mám asi patery.. vyzkoušej a uvidíš, paměťovou pěnu mají většina

2veverka
autor
2. čer 2024

@2veverka Holky, ještě prosím nějaké tipy na pohodlné
tenisky, oblíbené u vašich dospívajících? Přímo barefoot nemyslím.

dashyyy
3. čer 2024

@2veverka u nás jsou oblíbené merrell vapor, jsou měkké, dá se říct bare, ale vypadají celkem dobře

2veverka
autor
3. čer 2024

@dashyyy Děkuji moc. A zkoušeli jste je prosím tě osobně? Např. ve Sportissimu nebo jinde?

dashyyy
3. čer 2024

@2veverka já svoje ano, dětem jsem je brala na blind s tím, že případně vrátím, ale nebylo potřeba.. určitě jsou to boty pro drobnější nohy, nízké nárty

2veverka
autor
3. čer 2024

@dashyyy Já bych právě taky radši vyzkoušela. A v kterém obchodě jsi byla, můžu se zeptat?

2veverka
autor
3. čer 2024

@dashyyy Koukám, že vypadají trochu jako barefootky, aspoň tou placatostí.

dashyyy
3. čer 2024

@2veverka merrell je prodává jako barefoot, já v nich boxuju a jsou super.. zkoušela jsem ve sportisimu