Manuální nebo elektrická odsávačka mléka?

nika110818
4. led 2021

Ahoj, prosím, doporučovali by jste na základě zkušenosti spíš manuální nebo elektrickou odsávačku mléka? Děkuji.

aneta_v
4. led 2021

@nika110818 rozhodně elektrickou, u manuální tě bude bolet ruka 😊 kupovat, až je třeba

daasqua
4. led 2021

Elektrickou, měla jsem od Medely a používala jsem 14 měsíců, holka jinak neuměla pít 🙂

pe_tu_ss_ka
4. led 2021

@nika110818 jednoznačně elektrická dvoufazova (za me super medela swing) a jako bonus je na obě prsa, vždy jsem musela chytat u druhého prsa do skumavky.

nika110818
autor
4. led 2021

A co Avent od Philipsu? Ma nekdo zkusenost? Dekuji.

pipi_puncocha
4. led 2021

@nika110818 já mám elektrickou Avent, je skvělá, byla jsem s ní moc spokojená, ale používala jsem ji krátce první půl rok, vlastně to u nás ani nebylo potřeba, syn je stále kojený a nikdy moje odsáté mléko nechtěl.

martiniquest
4. led 2021

Zalezi, jestli si ji chces koupit "preventivne" nebo za konkretnim ucelem. Prevenzivne bych nekupovala zadnou, je to zbytecne. Pokud bych ji fakt potrebovala, pak bych poridila elektrickou, treba ze druhe ruky

codal
4. led 2021

Elektrickou, nejdřív jsem měla manuální a byl to očistec a hrozně vrzala 🤣.

terla
4. led 2021

Za me medela dvoufazovaá.Meli ji i v porodnici, nekde ji i pujcuji.Kupovat az kdyz je potreba.Nebala bych se ani bazarku,ja ji pujcovala kamaradkam.Zkus se zeptat.Manualni je makacka.