Ahoj holky. Chtěla bych na vintedu sledovat maminky, které prodávají oblečení po dceři....nejlépe tedy, aby byla dcera narozena v červenci...ať se trefím do velikosti.
Napište přezdívky na vintedu ať Vás můžu sledovat 🙂
@rendulik82 promiň nenapsala jsem v předmětu rok...potřebuji narození 2020...my jsme spolu v červencovkach 😉
@rendulik82 a teď vůbec netuším jak příspěvek upravím 😂
@rozaneli1309 aha😁 upravís tak, že klikneš u příspěvku na tu šipku v horním pravém rohu 🙂
@rozaneli1309 Nechci ti brát iluze, ale že dítě narozené v červenci bude mít nějak "určenou velikost" je dost utopie. Můj únorový syn byl v roce a půl zhruba stejný jako o půl roku mladší zářijová holčička a o hlavu menší než její dvojče. Jako jo, je drobek, ale ty rozdíly ve velikostech dětí mohou být opravdu obří.
Ty rozdíly můžou fakt být, jak už tu bylo napsané, nicméně, měla bych nějaké oblečení po dceři narozené v červnu 2020, kdyby mohlo být, na Vinted teda nejsem, ale není problém nafotit atd, raději bych prodala větší množství oblečení, mám toho celkem dost a v pěkném stavu, málo nošené, na ceně bychom se domluvily, to není problém, přestěhovali jsme se do menšího bytu a není tu tolik místa 😄🙂 klidně napiš zprávu, když budeš chtít
@rendulik82 to jsem zkoušela a nejde
@jako_mala_holka tak píšu zprávu 😊
@rozaneli1309 mam dceru cervencovou 2015, mam jeste nejake veci schovane, druhe mam ted chlapecka, tak se budu vseho zbavovat, kdyztak muzu poslat fota, jen mi napis sz, od jake chces velikosti. Mam schovane jen veci v top stavu, zbytek jsem darovala.
@zara11 díky. Zatím počkám na předchozí uživatelku co se ozvala.
@rozaneli1309 ahoj, já mám červencovou holčičku, prodávám i celý balík oblečení Lindex a HM vše jako nové, to na Vinted nemám, ale kdyztak mi napiš zprávu. 🙂https://www.vinted.cz/member/75092416-rendulik