Má cenu pořizovat podzimní fusak?

14. říj 2023

Zdravím ženy, jdu si pro radu. 2.11. se nám má narodit mimčo a já váham zda pořídit podzimní fusak do kočárku?! Mám zimní s vlnou, krásně hřejivý ale říkám si zda to není ještě moc. Jestli nekoupíte ještě něco slabšího ale otázka je, jak dlouho takovéto počasí ješte bude😶😶. Koupily by jste ho.nebo ne?? Čekám první dítko tak nemám moc zkušenosti s tím co se bude případně hodit... Výbavu vám ale tohle je spíš už jen takový dodatek... Děkuji za názory

vladienka
14. říj 2023

Ja by som kludne kupila, pretoze ho vyuzijete aj na jar a dalsi podzim

cilkat
14. říj 2023

já mívala vkládací tašku a pak už samozřejme bez fusaku. Ale já měla kočár za dveřma a dvě patra nahoru s dítětem v ruce.

shirilka
14. říj 2023

Kupovala jsem přechodový a využila i v létě na ranní uspávání (vstávali jsme sakra brzo a v 7 už chodil spát, venku bývalo okolo 10st). Záleží kde bydlíte, jestli ve městě nebo v horách, kde je chladněji celoročně.

petramana
14. říj 2023

nekupovala bych, zbytecne... uz bude stejne chladno

aktakd
14. říj 2023

Ja si myslím, že ho spíš nevyužijete, ale využijete na jaře. Tak pro klid duše bych ho klidně pořídila.

veunka17
14. říj 2023

Klidně bych koupila, jak píšou holky, využije se na jaře 😊

ajja87
14. říj 2023

Mam narozené dítě přesně jak vy na začátku listopadu a teď na začátek čekám další a nekupovala jsem a ani bych nevyuzila
mela jsem normálně zimní, přece jen to male miminko nemá ještě zadnou termoregulaci, takže pokud by opravdu bylo teplotak bych mon oblikla a jotovo

landylu
14. říj 2023

zbytečné, mimi oblečeš méně a dáš do zimního fusaku 🙂

journals
14. říj 2023

Letos už spíš nevyužiješ, ale na jaře jo

lenerka1
14. říj 2023

Mám 3 děti a žádný jarní/podzimní fusak jsem na žádné nikdy nepoužívala. Zimního máme berana, prostě jsem méně oblékla, což člověk u novorozence ocení, nebo bez fusaku použila péřovou peřinkou nebo hrubší deku. Dokoupit se dá vždycky.

mia_von_prag
14. říj 2023

Měla jsem jen jeden zimní fusak a stačilo. Tento rok bude už spíš zima

budouci_maminka
15. říj 2023

Ja bych poridila, myslim, ze letosni zima bude mirna, takze vyuzijes spis, nez fusak zimni.. (taky teda zalezi kde bydlite 😀

sinicka
15. říj 2023

Přechodový fusak u tak malého mimča nevyužiješ. Já jsem využila pouze zimní, teplé fusaky. Takto malé miminko se stejně dostane ven pořádně až v prosinci a velmi špatně udržuje svoji teplotu. Možná tě překvapí, jak moc budeš oblíkat miminko i doma. V zimním fusaku jen v bodýčku a ponožkách jsem vozila klidně i v létě po ránu a doma pak jen rozepla a překryla dečkou.

lvl16
15. říj 2023

První syn je 1.11. a zimní fusak jsme vůbec neměli. Vyprdla bych se na to 🙂.

1pomnenka
15. říj 2023

Rovnou do zimního, mimina nemají termoregulaci.

eviicka
15. říj 2023

Dvě děti a měla jsem vždy jen zimní, podzimní byl pro mne zbytečný. Buď jsem pak méně oblékla do zimního nebo dala jen deku.

dyechampion
29. říj 2023

Presne jak tu zazniva, poridis si to tak jako tak na jaro 🙂 a bude to slouzit 2 roky. My meli 2, podzimni a zimni a naplno vyuzivane 🙂

fifinka2020
29. říj 2023

Já jen dodám, že jsem třeba radši mimco dala do kombinézy a lehčího fusaku než méně oblečené do teplého... vyhovovalo mi to víc, že když byla potřeba ho z jakéhokoli důvodu vyndat, nebála jsem se, že nastydne