Kde prosím kupujete legínky pro žížaly? Dcera je hubeňourka a všechno je ji v pase volné. Bylo by supr, kdybych nemusela do každých legíny dávat do pasu gumu :D. A ještě kdyby ji byly i jakž takž obtáhnuté. Často je má jak tepláky.
@westie Děkuji, jedny od tama máme. V pase je supr že se dají stáhnout, ale jinak je má jak pytel 😅.
My kupujeme v Pepcu.
@janulejean Pepco
Nejužší v pepcu, máme vyzkoušené kde co, ale na hubenoury už jedině pepco
Ještě i v Takku se dají sehnat 🙂
Pepco má hned průhledná kolena...za mě Lindex (mají akci 3za cenu 2 a jeste 20procent slevu...zrovna mám legíny na cestě)má stahování v pase a nově kamarádka kupovala stejný typ leginek i v HM...měla jsem stejny problém i s pyžamy ...ty beru v Marks And Spencer...v hodnoceni měli že jsou dost uzke tzn.pro nás ideální
Na žížaly jedině Pepco, kolena nám tedy nikdy nevylezly, ale dcera už neleze po čtyřech. Všechny legíny přežily i školku a ještě je dědí jiné děti...
📌📌 Jednoznačně NE Lupilu, ty mají gumu tak blbě všitou, že musíš rozpárat celý pas.
@michaela666 Ja delam do Lupilu jen pidirku a gumu normalne protahnu.
@janulejean za mě teda Sinsay. Hubené přes nohy i pas a konečně nemusím v pase upravovat.
@kristyn86 Zkusím na to mrknout znovu. Teď jsme dostali 5 nové legíny. Všechny mají gumu prošitou tak, že abych tam vložila další, musím kus vypárat nebo udělat záševky.
Mame stejny problem. Casto skvele sedi z HM. Leginy s pocesanym rubem byvaji uzke, tenke leginy se v HM daji take sehnat (plus maji i verze s regulaci v pase). Za me netreba vsivat gumu,staci udelat zasevek na boku a je to.
@michaela666 Temer vsechny leginy maji gumu prositou a duvodem je to, aby drzela na svem muste a v tunelu se nekrabatila.
@martiniquest To samozřejmě chápu, ale dvakrát nad sebou po celém obvodu? S tím jsem se setkala jen u těchto. Jiné z Lidlu jsme ještě neměli. Jinak jsem s jejich oblečením spokojená, ale tohle mi přišlo divné.
@janulejean Kugo je super,Hm
@michaela666 My je tedy mame podedene,takze starsi rok vyroby a do vsech jsem davala dalsi gumu uplne v pohode. A je to tedy vel.86/92. Bych se nedivila,kdyby to ted bylo jinak nebo u vetsich velikosti...
Pepco, Cool club v Bambuli.. dcera mi vobec nepripada hubena, sportuje ale v pase je jej vsetko volne 🤷🏻♀️ K tomu ma problem ze jej je vsetko hodne obtiahnute cez lytka
@janulejean syn je myslím si spíš hubený a dlouhý, výborně mu sedí Lindex, ale teď jsem mu zkusila darované Tchibo pyžamo o velikost větší, než by odpovídalo, a je v těch legínách narvaný jak jitrnica, tak bych zkusila to :D
hmm u nás pepco vůbec, vše volné v pase
Leginy v Lindexu maji v pase vsitou gumu, kterou je mozne utahnout. A na zimu maji super teplejsi leginy. Pro me to je jedina jistota, ze nebudou dceri padat.