Ahoj, dejte mi, prosím, tip na láhev na pití malé do školky a na výlety. Jde mi o to, aby nebyla křehká, netekla, aby byla dobře čistitelná a aby ji malá zvládla sama otevřít a zavřít. Díky 🌷
Zdravá láhev
Do školky jsme měli lahev Affenzahn.
My ted mame od Albi,ale rekla bych,ze pro trilete dite to jeste nebude ono. Predtim jsme meli z DM,se sportovnim uzaverem. Vydrzi vsechno,pady,nepekne zachazeni. Dite umi samo otevrit,zavrit,netekla.
@mama_mila @lovemusicsun
Holky, je to třeba tahle? Radši se ujišťuju, protože nejdřív mi Google poslal na zdravelahve.cz a to je asi něco jiného 🤔
Nam sa viac osvedcila zdrava lahev ako z Dmka
Nám zdravá lahev tekla. Navíc se otevírá zuby, nebo rukou, což se mi nelíbilo. My máme do školky tuhle https://www.kuchynskepotreby.cz/lock-lock-oko-a... a pro staršího syna do školy mám z Decathlonu. Dobře se čistí.
@1leny Ano, to je ona. Podle mě je super na mytí, jde i do myčky. Má široké hrdlo a neteče. Ty špuntíky se dají dokoupit, takže jakmile to dítě rozkouše, tak se dají vyměnit. Měli jsme lahve z DM, Avent, Tefal.. Ale tahle zdrava lahev se mi zdá nejlepší.
Obě děti mají Zdravou láhev. Mladší od 2 let. Je to sportovní láhev. Líbil se mi design. 🙂 Dá se oddělat ten sosáček a umýt. Mají náhradní díly i u nás v papírnictví. To mi vyhovuje. 🙂
Holky, zkusím navázat - lahve z Albi - máte některá zkušenost? Případně, kterou odtud doporučíte?
Nemám vyzkoušenou ve školce, ale tříletá má zdravou lahev, jsme s ní spokojení, neteče, jsou na ni náhradní součástky, myslím, že je i víc velikostí. Dá se koupit i termoobal