Ráda bych 7 letému synovi pořídila elektrický kartáček. Je to dobrý nápad? Poradíte mi, prosím, značku, typ. Děkuji.
@elialen Ahojky, můj syn dostal už předloni od babičky k Ježíškovi, a to měl dva a kousek a nemůžem si stěžovat, zuby si čistí sám, já málo kdy, většinou mě nenechá, a bez problému
Lepší je sonický kartáček, který vibruje než ten s točící hlavicí. Já za nás doporučuju ten viz odkaz. Syn dostal loni k vánocům, je k tomu i aplikace, syn se vždycky na čištění zubů těšil.
https://www.datart.cz/Zubni-kartacek-Philips-HX...
@vrabecek86 ale prý to není moc dobré na citlivé a plombované zuby a měl by se používat jen po poradě s lékařem a ne denně
@zelenaesmolda Důvod?
@verulevrtule Aha, tak k zubaři jdeme před Vánocemi, tak se raději zeptám. Plomby nějaké má a nebyly nejlevnější.
Syn dostal taky a budu mu pořizovat i s jemným rezimem, já mám oralB pulsonic a má jemný režim, kdyby něco takového bylo u dětí, bylo by to fajn. Mě to hrozně zlepšilo zuby, a to mám pulku pusy zaplombovanou 😁syn má rotační a hrozně to drnci, že to nechce, tak ten bych neradila
Za mne například od Curaproxu. Není to nutné, ale děti to baví, zlepšily čištění ve všech směrech.
@elialen
Zadny