Ahoj holky, jedeme s malým synem (9m) poprvé k moři. Co berete svým miminkům do bazénu? Ty jednorázové pleny a nebo ty plavkové kalhotky? A ty plavky bych asi musela po každém použití prát, že?🙂 Fungují dobře a vše pochytí? Děkuju za rady a zkušenosti 🙂
@deliba kikko maji i takove s cvockama,ze si nastavite velikost,ty bez nich ne vzdy uplne sedi
Je to jedno, prostě jakékoliv plavky co zachytí případně bobek. Ono ta plena je taky jen na tom principu.
@krisstina93 mám velice špatnou zkušenost, že nacucaná plavací plína nechytí vůbec nic ☹
@deliba je to teda už asi 7 let ale kupovala jsem plavečky splach about a velká spokojenost 🙂
Plavky Splash About.
nesmrtelné Happy Nappy Splash About, nebo taky na patentky od české firmy Bamboolik
Dekuji vsem 🙂
Holky a doporučujete ty klasické kalhotky, nebo ty co mají ty gumičky upnuté k nožkám? 🙂
Taky plavky, měli jsme tyto http://www.plenkoteka.cz/kategorie/latkove-plen... a vydržely od prvních plivacích pokusů ve 3 měsících do 2 let. Dostala jsem jako dobrou radu, že jsou lepší rozepínací, když dojde k nehodě, rozepneš a sundáš, ty stahovací musíš stáhnout (což jde špatně a umažeš zbytek dítěte🙂) Nehodu jsme ale nikdy řešit nemuseli. Zkoušela jsem jednou ty plavci plenky, ale nacucá to vodu a akorát se v tom blbě plave.
@deliba já používám obojí a musím říct že mě víc vyhovují plavací plenky. Malý má období vzdoru při převlékání, utíká mi a ty cvokove plavky než zapnu tak je to boj. Hlavně Plinius po koupání vezmu a vyhodím a když jde znovu do vody tak dám suchou za to plavky nestihnou uschnout takže znovu oblékám do mokrých plavek.
Určitě plavky, plenky jsou naprd. Máme Splash about a jsou perfektní.
@deliba vždy jsem měla miminkovský plavky. Moč projde, stolici zachytí. Stačí přemáchnout. Já si nedokážu představit dávat dítěti do vody jakoukoli plenu, ani ty plavací.