Dobrý den,
zvažuju zda pořídít 3 letému synovi k moři koupací kraťasy. Líbí se mi, že jsou vzdušnější a rychleji suché než klasické plavky co má, ale mám obavy, aby se mu ve vnitřní síťce nehromadil písek. Máte s tím zkušenost?
Opravdu jsou rychleji suche? Nas 3lety mel letos ty klasicky boxerky nebo co to je (z decathlonu), a jsou suchy temer okamzite a vypadaj pohodlne. Manzel ma ty siroky se sitkou a prijde mi to desny, sam na ne nadaval 😀
Na koupání v moři bych je nedávala, vhodnější mi přijdou normální plavky. Když mu pak dáš froté pončo, tak plavky může sundat. Syn ty koupací kraťasy používá jen výjimečně - když se jde ve městě ošplíchnout do těch chodníkových fontánek a tak, na normální koupání/plavání ne.
také mi přijdou od pohledu nepohodlné, taky když člověk vidí, jak se to ve vodě nasákne, nafukuje, mimo vodu se to lepí, hrne se to po stehnech.. A rozhodně se do toho dostane víc písku, pokud bude syn sedět na břehu, nedivila bych se, kdyby měl písek až v zadničce. S normálními nohavičkami se mi tam podle mě nedostane.
Děkuji za reakce 😄, přesvědčili jste mě že zůstanu u normálních plavek.
@petra66m
Mrkni se na Decathlon,plavek tam maji spoustu,jsou hezke a za dobre penize
@petra66m
me ty kratasy prijdou neprakticke.Jednak se strasne nacucaji vodou oproti klasickym plavkam a jednak te pak na koupaliste nemusi s tema kratasama pustit.
Koupila bych mu klasicky spodek 2ks at ma na prevleceni do sucheho a UV tricko na telo.Tak jsem to aspon vyresila ja s malou k mori.