Koupací kraťasy s vnitřní síťkou k moři. Máte zkušenost, že by se v nich hromadil písek?

petra66m
28. čer 2023

Dobrý den,
zvažuju zda pořídít 3 letému synovi k moři koupací kraťasy. Líbí se mi, že jsou vzdušnější a rychleji suché než klasické plavky co má, ale mám obavy, aby se mu ve vnitřní síťce nehromadil písek. Máte s tím zkušenost?

zelenaesmolda
28. čer 2023

@petra66m
me ty kratasy prijdou neprakticke.Jednak se strasne nacucaji vodou oproti klasickym plavkam a jednak te pak na koupaliste nemusi s tema kratasama pustit.
Koupila bych mu klasicky spodek 2ks at ma na prevleceni do sucheho a UV tricko na telo.Tak jsem to aspon vyresila ja s malou k mori.

pilzzee
28. čer 2023

Opravdu jsou rychleji suche? Nas 3lety mel letos ty klasicky boxerky nebo co to je (z decathlonu), a jsou suchy temer okamzite a vypadaj pohodlne. Manzel ma ty siroky se sitkou a prijde mi to desny, sam na ne nadaval 😀

galatea_a
28. čer 2023

Na koupání v moři bych je nedávala, vhodnější mi přijdou normální plavky. Když mu pak dáš froté pončo, tak plavky může sundat. Syn ty koupací kraťasy používá jen výjimečně - když se jde ve městě ošplíchnout do těch chodníkových fontánek a tak, na normální koupání/plavání ne.

helen_h
28. čer 2023

také mi přijdou od pohledu nepohodlné, taky když člověk vidí, jak se to ve vodě nasákne, nafukuje, mimo vodu se to lepí, hrne se to po stehnech.. A rozhodně se do toho dostane víc písku, pokud bude syn sedět na břehu, nedivila bych se, kdyby měl písek až v zadničce. S normálními nohavičkami se mi tam podle mě nedostane.

petra66m
autor
28. čer 2023

Děkuji za reakce 😄, přesvědčili jste mě že zůstanu u normálních plavek.

zelenaesmolda
29. čer 2023

@petra66m
Mrkni se na Decathlon,plavek tam maji spoustu,jsou hezke a za dobre penize

barmil
29. čer 2023

@petra66m syn má ty volné se sitkou od roku, chodí v nich i na plavání a nevadí mu. Kvalitni schnou rychle, případně řeším tak, že když vyleze z moře, prevleknu a hraje si v suchých, např když fouká. Naopak bych mu nedala upnute, přijde mi to ošklivé i na dospelych chlapech.