Ahoj kde prodavat ruzne veci?mam fb takze prodavam kde bydlim,pak bazos,sbazar,popr tady kde jeste by to slo?kde prodavate vy veci?
Vinted
Vinted, ale za mě nic moc teda.
Přijde na to, co prodáváš a kolik za to chceš 🤷♀️
Já prodávám a nakupuju jedině přes Vinted, víceméně jsem s tím spokojená.
Taky Vinted. Alespon odpadávají klasické dotazy typu: A je to ještě k mání? A rovnou vím, že kupující zaplatil a nemusím čekat x-dní, jestli tedy pošle peníze nebo ne.
Já prodávám vše na marjetplace, ale zapakatel, záleží hodně co prodáváte, jestli zadraho apod
Vinted je podle mě nej.. Platba hned, vše přes Zasilkovnu, člověk se nemusí po zprávách složitě dohadovat. Hodně tam nakupuji. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že nelze filtrovat podle polohy, občas bych chtěla něco vyzvednout osobně a musím se probírat inzerátama z druhého konce republiky, nebo má prodávající uvedeno místo "Česká republika" nebo je až z Polska.
S Marketplace nemám dobré zkušenosti, nevím proč, ale strašně často lidi věci chtějí, pak si ji nevyzvednou, nebo chtějí dlouhou rezervaci a pak je skoro honis jestli to budou chtít nebo ne. Možná mám jen smůlu, ale už tam raději nic nedávám.
Vinted a větší veci na Market Place. A je za me strasne dulezite dobre nafotit, pomerit, popsat a hlavne dat realnou cenu.
Vinted a Marketplace. Co mi nejde prodat, to ještě swapuju na fb
@lovemusicsun to je taky fakt, mám stejnou zkušenost.
Vinted