Ahoj. Poradíte mi jakou pořídit jídelní židličku? Tedy jakou máte vy a zda jste spokojeni? Ideálně aby se z ní dítě snadno vytahovalo. Syn už hezky sedí, tak mu ji chceme už pořídit.
My měli chicco polly magic. Ale teď už bych šla rovnou do stokke tripp trapp. Dá se přikoupit i baby set už pro malá mimina nebo pult.
@verisek001 máme obyč IKEA, myslím antilop. Za mě super. Na prvního jsem koupila takovou dřevěnou, dala se rozložit na židličku a stoleček, absolutně nevyhovovala. Hlavně se pak rozpadla.
@verisek001 My jsme šli do Stokke z několika důvodů - aby nezabírala místo, hodila se nám do obýváku (dub), byla na delší dobu a zároveň bezpečná. Zhruba první rok jsme dávali pultík s kšíry, od Vánoc sedí s námi u stolu. Je rostoucí, takže vždy jen upravíme výšku Nevrže, nevyklá se a jen se lehce otře. Je pravda, že je dražší, ale máme ju skoro rok a půl a je stále jako nová. Dokáže si do ní sám vylézt.
Stokke Tripp trapp - rostoucí židlička. Měli jsem na dceru od miminka (nástavec lehátko pro miminka), teď už má jen opěrák navíc (jsou ji 3r). Drahá, ale vypadá to super, je to využitelné skutečně od miminka až po dospělost, zatím to drží perfektně - je to jako nové. V neposlední řadě poskytuje zdravé sezení - opěrka na nohy.
@exbordelar meli jsme stejnou. Je super. Ale mozna bych priste poridila rovnou rostouci Jitro. Tu jsme pak kupovali pozdeji.
Za me je nejlepsi tahle. Jednoduchy design, da se rozlozit do nizke zidlicky - vyuzivame obe varianty. Takova retro klasika, ale super 👍🏼