Jarní fusak. Se kterým jste spokojené?

ni_kola
6. bře 2022

Ahoj, s jakým jarním/podzimním fusakem do sporťáku jste spokojené.
Já jsem celou zimu pronosila v nosítku, ale na jaře bych ráda začala používat i sporťák, dítěti je teď rok.
Existuje nějaký fusak, který má omyvatelnou část u nožiček, abych nemusela sundávat boty a zároveň neměla špinavý ten fusak? Vím o jarním Emitex, ale ten se mi vůbec nelíbí 🙂🙈
Díky
P.S. kočárek mám Valco.

martiniquest
Autor odpověď smazal
Zobraz
martiniquest
6. bře 2022

Kruci, omylem jsem to smazala, tak jeste jednou. Emitex jsem mela pro syna a je opravdu strasne skaredy a vypada velice lacine. Na dceru jsem koupila Pinkie Pink Comb v te vetsi verzi do 3 let a omyvatelny je. Nicmene neomyvam, nikdy to nebylo zaspinene lokalne. Kdyz je dite od blata, je od blata i jinde nez jen na botach. A bezne uspinene boty fusak nijak extra nezaspini. Radeji rovnou hazim do pračky. Prala jsem ho uz mnohokrat a je jak novy.

michaelarousova
6. bře 2022

@ni_kola mame take od pinkie a normalne do neho nosil boty a nejak normalne ne od bahna atd😂 ta cast je omyvatelna ale dost casto jsme prala☺️ Mam vyzkouseny i ve valcu a jsem spokojena☺️

felixfelicis
6. bře 2022

Mam Emitex a to jeste z druhe ruky. Je na nem jeste nanoznik, takze neni videt😜

betysch
6. bře 2022

Pinkie.

journals
6. bře 2022

Měla sem mamas and papas - ten sice není omyvatelný, ale syn do kočárku nosil návleky na boty a ty využíváme doteď do autosedačky. Díky tomu jsme měli vždy čistý fusak i sedačku a auto. Byla jsem s ním spokojená, na to přechodové období byl skvělý.
https://www.detskydum.cz/produkt/mamas-papas-ce...

ni_kola
autor
6. bře 2022

Děkuji za typy🙂 dívala jsem se na ty fusaky Pinkie a jsou krásné. Vypadá, že bude praktický a zároveň bude v kočárku vypadat dobře 👍

ni_kola
autor
6. bře 2022

@journals mrknu na ty návleky, to mě úplně minulo, že se něco takového prodává

ni_kola
autor
6. bře 2022

@martiniquest to máš pravdu, že málokdy budou od bláta jen boty😂 pořídím ten Pinkie, vypadá parádně

journals
6. bře 2022

@ni_kola za me je to super vec, mame nejake z fleru - vlastne to vypada stejne jako ty co se berou u doktora, jen jsou z nepromokaveho materialu a vyuzivame je opravdu maximalne.