Chtěla bych se zeptat jakou matraci do detske postylky. Popripade typy. Dekuji 🙂
@kaimic Miminko ma mit tvrdi matraci, pro prcka budu kupovat kokosovou, u ktere bude kokosova vrstva uvnitr. Kdyz je nahore, tak pry spatne schne a navic se muze lamat, kdyz si zacne v postylce stoupat. Pro starsiho mame odtud a spi se na ni super (ozkouseno na mamice 😉) https://www.aminabytek.cz/matrace-do-detske-pos... Pro prvni jsem teda mela molitanovou z Ikea a taky stacila, ale to jsem o tom moc nevedela.
My mám v postýlce s kokosem. Měl by se ale dávat pozor na pročůrání, v tom kokosu se pak může tvořit plísen klidně. Já to vyřešila tím, že jsem koupila nepromokavé prostěradla, syn má skoro 3r a ani jednou to neproteklo 🙂 ale do velké postele už s kokosem brát nebudu.
Kdyz jsem ji pred 4 lety kupovala, cetla jsem z vice zdroju, ze se prirodni material nedoporucuje kvuli vlhkosti. Od potu atd. Ze rychleji plesnivi. Kdyz se da nepromokava podlozka, srazi se vlhkost na ni.
Takze jsem koupila velmi tvrdou molitanovou. Jestli ted vyzkumy pokrocily nevim, mladsi uz postylku nemel vubec.
Ak chces poriadnu matrac, investuj do Traumeland a kasli na tie kokosove a pohankove vymysli.
@goovana
Pohankovou ne.Nam pani v obchode rikala,ze by se nemelo v mistnosti kde je matrace ani susit pradlo protoze je strasne nachylna na vlhkost.
Jako první jsme měli kokosovou, ale dcera na ni špatně spávala. Pak jsme koupili náhradní postel k babičce s matrací z nějaké pěny a malá na ní spala líp, tak jsme je přeměnili. I u syna je to patrné. Navíc má vlastní nepropustný potah.
My máme od značky Träumeland typ Butterfly🙂a spokojenost
Traumeland, velká spokojenost.
Já jsem po dlouhém vybírání, čtení recenzí, pro a proti, nakonec koupila ze studené pěny a paráda 👍 malá (rok) si nestěžuje 😅
@andrea93133 take vybírám, čtu recenze a tak...a tím je to horší 😄takze vidim,ze pak proste neco vyberu a snad bude vyhovovat 😁
@kaimic všechno má svoje pro a proti, ale pohankovou a kokosovou jsem pak zavrhla kvůli plísním a tak, přece jen ta matrace není jen na rok že 🤷♀️ děti se pak odplenkovávají někteří tam usínají u mlíčka nebo v noci pijí a i přes ochranu matrace se tam některá tekutina může dostat, tak už jsem pak jen hledala kvalitní ze studené pěny 😊
@kaimic kokosovou nebo pohankovou