Prosim o radu jakou koupit perinu 3 letemu diteti. Nevim jestli koupit perinu a polstar z vlny, peri nebo nejake umele vlakno. Diky za radu a kazdou zkusenost.
moje děti mají raději duté vlákno než peří, ta peřina je lehčí, snadněji si ji vytáhnou, když spadne, apod. a holka je horkokrevná, tak řve, že je jí pod duchnou vedro. Já spím celoročně v peří, potřebuju se zachumlat
Peri bych nebrala.Dite se muze v noci pocurat,pozvracet a peri se spatne pere.Dute vlakno hodis do pracky a mas ho za chvili suche.
Já jela vždy v peří. To spaní je prostě nej. Ale chápu, že ne každému to musí vyhovovat...
Holky dekuju.
@veronikalam
Jinak my mame sadu z Kauflandu tu jejich znacku,polstarek a perinka a je strasne prijemna a rychle schne.
@veronikalam Pracovala jsem v byťáku (péřové, duté vlákno,..). A já jsem jednoznačně pro duté vlákno. My máme od firmy brotex (tu jsem i prodávala). Duté vlákno v polštáři se dá odebrat i přidat, popřípadě i časem vyměnit celé. Deka je lehká (vždy jsem byla pro těžkou deku, co jsem měla u rodičů. No a teď, když k nim dojedu, mi ta má z dětství přijde strašně těžká a nepraktická🤣).
@veronikalam kupovala jsem nám, celé rodině, když jsem měnila peřiny, celoroční z dutého vlákna od Brotexu a jsme maximálně spokojeni... My s manželem už je máme pár let a synovi jsem kupovala loni, když jsme mu zařizovali dětský pokoj...