Ahoj holky,
Jsem prvorodička a teď poprvé malá bude mít Jaro 😁 už začíná chodit, jaká bude lepší? Obě jsou tenké..
mám ještě tlustčí na větší “zimu” a křivák a ještě jsem chtěla tenkou, jen nevím.. děkuji 🌷😊
@felixfelicis Kamarádky dcera má dokonce bílou i na zimu 😁 a vše v pohodě, jen ji víc prala, barvu moc neřeším.. 😊
Rozhodne ta druha. Kapucka, vypada castecne nepromokave, gumicky na rukavech a dle vseho je i delsi, nebudes mit strach, ze ji bude foukat na zada. Jinak teda ja bych sla do softshellu, ale to zas neni nutnost... I tak nych se spis zamerila na material, a to z fotky nepoznam.
No to si neumim popravde predstavit. Mozna tak jestli ji nevytahuje z kocarku ven. Z techhle dvou bych proste vzala tu ruzovou. Taky ma kapucu a vypada jako vetrovka, kdezto ta bila je spis jako silnejsi mikina. Deti maji na jaro/podzim softshellove bundy a na leto nepromokave nepodsite, aby se s nimi dalo neco podnikat.
@felixfelicis Ne, normálně ji nosí na hřiště a všude, taky v tom problém nevidím, každý se toho bojí, tak hold ji budu prát ob den, než aby měla nějakou hrůzu, jen kvůli tomu, že je barva nepraktická😀 malá má taky skoro samé bílé body i legínky a peru je skoro furt, líbí se mi na ní, když si dá prikrm, tak to samé, proste nechci ji dávat hnusný body jen kvůli něčemu co je problém. 😊
Každopádně děkuji za rady a objednala jsem tu druhou 👍🏻🤝
Za mě teda investovat do soft oblečení, kalhoty a bunda...až se ti malá bude válet po zemi, s9ande do bláta, bude aspoň v suchu..tohle sice hezký ale nepraktický, tak do města na na nakup
Taky bych koupila soft oblečení, jako tahle bunda super ale děti potřebují být v suchu
Přesně tak, důležitější je praktičnost, nemusí být pořád jako princeznička, hlavně aby ji bylo dobře. Tohle je bunda třeba do města, ale ne do terénu. Chce to nepromokavou, s kapucí a já preferuji i stojáček, aby nefoukalo za krček...
@mandala A jak to prosím funguje se softshellkou? Žádné se mi moc nelíbí a když už, tak jsou od 92 🙄 jsou větší mensi? Když dceři na jaro beru 86 z H&M tak by ji ta 92 mohla být?.. dekuju 😊🌷
Ja taky doporucuji softshell. Neni pro deti lepsi material. Softshel je funkcni. Krasne veci ma Dupeto a obcas i Youngprimitive. Pomer ceny vykon pak Unuo. Jelikoz je softshell funkcni, vzala bych aktualni velkost spiz nez tu vetsi. Ale chce to zkusit.
Mam rada Unuo, tam zacinaji na 74/80. U vsech velikosti maji uvedene rozmery. Sijeme srdcem ma taky hezke veci, ale velikostne je vetsi.
Taky jsem pro softkombinezu. Nekam sedne, spadne, vleze. Bude v teple a nikam nic nezatece 😁V dnesni dobe si clovek muze vybirat barvy, vzory, nechat usit na prani. Treba Unuo synum pada, jsou hubeni, takze jim nechavam softky sit na miru. Jinak ta druha bundicka je lepsi👍
No přiznám se, že tohle moc nevím, protože si šiju sama, pokud ti nezáleží na penězích, objednej si u někoho na zakázku, myslím, že i takové funkční oblečení mute být krásné...
Softshell je fajn i od této firmy https://www.suchedupky.cz/obleceni-pro-deti/
Aktuálně mám od nich zimní softshellové kalhoty pro malou a velká spokojenost. Od listopadu nechodí v ničem jiném :D
Z těchto dvou bych vybrala tu růžovou.. a pouvažuj nad tim softshellem..klidně rovnou kombinézu...neco náhradního, když by bunda promokla, nebo se ušpinila..na jaře je všude mokro a bahno.. Syn má 2 bundy a 2 kombinézy, a několik soft kalhot...a je to akorát
Obe pekne pokud ma byt nekde hezka, na ven na hriste bych koupila soft kombinezu (mame bajadesign). Taky mam rada hezky oblecene dite, ale nechci, aby byl kvuli tomu mokry nebo si nemohl hrat tak, jak chce. Tak je nekdy za slusnaka a nekdy za batole🙂
Začínající chodec a světla bunda , no hodně štěstí, porid aspoň dvě, bude to pořád v pračce
Jinak nejlepší jsou pogumovaný věci z lidlu, seženeš i z bazaru
Vždy môžete vrstviť, bodyčko, mikina, bunda..ak už začína objavovať tak určite prakticky by bol overal alebo softshelové sety bundička gate až tiež krásne a praktické;)
Bila bunda pro batole🙃...vzala bych tmavou🙂.